ONA MU JE IGRA ZA ULAZAK U ZADRUGU 6 Bivša zadrugarka raskrinkala Zolu, pa priznala da se čula sa Osmakčićem: Još uvek voli Viktoriju
Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić progovorila je o svojim planovima za leto, pa se dotakla i afere bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole i Viki Mitrović i otkrila da se čula sa Markom Osmakčićem.

Bivša zadrugarka Miljana Kulić na samom početku je otkrila da do dugo iščekivane operacije smanjena želuca još uvek nije došlo.

Promo

 

- Još uvek nisam išla na operaciju, već znate da je prošli put otkazano zbog bronhitisa. Idem 18. jula, a pre toga idem na more. Jedva čekam da konačno odem na operaciju. Prošlog puta sam se razočarala kada smo se vratili. Pripremene za operaciju nemam - rekla je Miljana.

Bivša zadrugarka nije želela da otkrije destinaciju, ali je rekla sa kim ide na more.

- Idem sa Bebicom i sa Željkom, naša ljubav sada cveta! - otkrila je.

Kulićeva je otkrila i da ne prati puno "Zadrugu", ali da pretpostavlja ko će biti ovogodišnji pobednik.

Foto: Ataimages

 

- Samo ponekad je gledam, jer sam retko kod kuće. Najverovatnije će Dejan pobediti - priznala je Kulićeva.

Miljana je prokomentala novi ljubavni par, Viki Mitrović i njenog bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu.

- Nisam to ispratila, ali mislim da je to klasična igra za ulazak u "Zadrugu 6". Čula sam se sa Osmakčićem i on kaže da Viktoriju i dalje voli i da mu je teško palo sve to što se izdešavalo između njih, kao i da će se čuti sa njom kada bude izašla iz rijalitija. Smatram da Viki to radi u inat Marku jer su njih dvojica bili drugovi, a da se Zoli sviđa ona, u to ne verujem. A ako on to meni radi iz inata, on mene više ne može da povredi, to je očekivano od njega. Nemam više emocija prema njemu - zaključila je Miljana i dodala:

- Mnogo se kajem zbog svega što sam uradila Bebici! Nisam smela to sebi da dozvolim - kaže ona.

MOJE CIPELE VREDE VIŠE NEGO ONA CELA Oglasila se Maja Marinković nakon svađe Dalile i Cara zbog nje, ovo misli o potezu bivšeg

Komentari (0)

Loading