OBELEŽILI KRAJ SEZONE Spektakularna žurka emisije Pitam za druga, a evo i ko se sve našao u poslednjoj epizodi
Alo/Privatna arhiva

Ekipa emisije Pitam za druga koja se emituje svakog dana na Red tv, početkom nedelje upriličila je proslavu za saradnike, goste i prijatelje na kojoj su snimili i poslednju emisiju sezone koju ćemo premijerno imati priliku da vidimo večeras.

Alo/Privatna arhiva

 

Na jednom mestu našli su se novinari, bivši zadrugari ali i psiholozi, pevači i svi oni koji su u toku prethodnih deset meseci bili gosti emisije. Domaćini Stefan Milošević Panda, Ana Radulović, Stefan Kandić Kendi i Sanja Stanković nisu krili svoje oduševljenje završenom sezonom ali i samom proslavom. Za dobru atmosferu bili su zaduženi Dijamanati bend i Dj Neba.

Alo/Privatna arhiva

 

Medju zvanicama najviše pažnje privukao je dolazak Maje Marinković i njenog oca Takija Marinkovića kao i Jovane Ljubisavljević koja je došla u pratnji porodice Karić, Osmana i Kristine.

Kako smo iz pouzdanih izvora saznali neki bivši zadrugari odustali su od dolazaka, da li zbog izjava koje su odmah preplavile portale ili vrućih stajlinga onih koji su već stigli.

Alo/Privatna arhiva

 

Maja Marinković ponela je čak dve atraktivne kombinacije.

Našu pažnju privukao je i dolazak Stefana Šebeza i njegove bivše devojke Dragane Mitrović koje su došli u samo nekoliko minuta razmaka a da li su sedeli zajedno ostaje da pogledamo večeras.

ODREŠILA KESU! Dalila obradovala svoju drugaricu Matoru, ona nije mogla da veruje koliko je krila to od nje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading