STOJIM IZA SVAKE SVOJE REČI Sanja Stanković nakon što je saznala da je Matora prebolela: Naručila sam šampanjac!
Printscreen

Ljubav bivše zadrugarke i  Sanje Stanković i aktuelne učesnice Jovane Tomić Matore, punila je novinske stupce i intrigirala javnost još od prve sezone najgledanijeg rijaliti formata.

Printscreen/RED TV

 

Velika ljubav, žrtva, sukobi, duetska pesma, zajednički život i razne intrige obeležile su ovaj odnos koji se zauvek završio nakon dve i po godine.

Svaka od njih je krenula na svoju strahu i započele su novi život, ali je Matora do ulaska u "Zadrugu 5" patila za Sanjom i nije se trudila da to poriče. MC Aleks je devojka koja je u petoj sezoni rijalitija, očarala Tomićevu i navela je, kako ona kaže, da preboli svoju najveću ljubav, što je tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" i javno priznala.

Sanja Stanković za portal Pink.rs progovorila je o nedavnoj Jovaninoj izjavi, da se promenila otkako je postala TV lice i kako joj je svaka reč programirana, ali i o njenom priznanju da ju je zauvek prebolela.

Printsc Pink

 

- Kada su mi preneli da me je prebolela, naručila sam šampanjac! Šalu na stranu, nadam se da je tako. Što se tiče moje iskrenosti, stojim iza svake svoje reči koju sam to veče izgovorila i sve bih isto, samo i još žustrije. Moj posao me nije promenio u tom smeru na koji je ona aludirala, već u mnogo lepšem, gde se osećam ispunjenijom. Živeli - zaključila je Sanja.

 

Printsc Pink

 

MORA PSIHIČKI DA SE STABILIZUJE Oglasila se najbolja drugarica Viktorije Mitrović, evo šta je ona imala da kaže nakon njene kiretaže

 

Komentari (0)

Loading