NI NE TREBA DA RODI DETE TOG ČOVEKA Bivša zadrugarka osula po Osmakčiću, pa podržala Viktoriju
Printscreen

U emisiji ''Pitam za druga'' na RED televiziji kod Kendija i Ane Radulović gošća je bila bivša zadrugarka iz Severne Makedonije, Monika Jovanovska.

Monika je komentarisala sve aktuelnosti iz ''Zadruge 5'', pa se osvrnula na gorući temu o Viktorijinoj trudnoći i lažiranju smrti Markovog oca.

Printscreen/RED TV

 

- Marka ne bih komentarisala, ali mi je žao Viki, kakva god da je ona je žena. Trudna je, ja sam protiv abortusa, ali mislim da svakako ne bi trebala da rodi dete tog čoveka. Njen izbor, naravno, ja samo kažem moje mišljenje. Ako to dete ne poraste uz roditelje ne bi bilo srećno, uvek bi mu falilo nešto u životu. Videla sam njen susret sa njenim detetom, baš se videla povezanost. Viki bi bila dobra majka, ali kada je već takva situacija... - priča Monika.

- Mogao je nešto drigo da uradi, to sa smrću je baš nenormalno. Marko je jako pametan dečko mogu da kažem, sve što radi radi kako treba, Razmisli tri puta. Nekad je u pravu što kaže za dete, ali odvratne su one tuče i ponašanje prema Viki - dodaje Monika.

Printscreen/RED TV

 

- Viktorija je ovako okej, ali živi takav život da je ne zanima šta drugi misle, spremna je na sve. Ali baš mi je žao u ovoj situaciji, gledam je kako plače i ne zna šta će sa sobom. Sama je sebi to uradila, ja nikad nisam bila za tu vezu. Sećam se trenutka kada sam ja izlazila, delovalo mi je da je on više zaljubljen nego Viki. Mislim da ne bi ostao sa Viktorijom i da je ostao u rijalitiju - zaključila je Monika.

SUKOB OSTAVILI IZA SEBE Aleksandra i Mensur razmenili iskustva iz Budve, da li će Dejanu zasmetati ovaj razgovor?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading