ISPLIVALI NOVI DOKAZI Nenad Aleksić Ša i Tara Simov uhvaćeni zajedno na ovom mestu, bivši rijaliti par obnovio vezu? (FOTO)
Printscreen

Nenad Aleksić Ša nedavno je napustio "Zadrugu", a vrlo brzo nakon njegovog izaska podigla se velika prašina zbog njegovg susreta sa Tarom Simov. Iako je reper tokom boravka u Beloj kući tvrdio da je zauvek stavio tačku na njihov odnos, koji je bio jako turbulentan, dokazi su ipak pokazali da to nije tako.

Naime, on je u petak izašao na prestonički splav na kom radi Tara, a vrlo brzo isplivale su slike na kojima su njih dvoje. Iako su se oboje za Pink.rs rekli da nisu u ljubavnoj vezi, danas su isplivale nove fotografije koje pokazuju da bivši par i dalje provodi vreme zajedno.

ISPLIVALI NOVI DOKAZI Nenad Aleksić Ša i Tara Simov uhvaćeni zajedno na ovom mestu, bivši rijaliti par obnovio vezu? (FOTO)

Printscreen

 

Naime, njih dvoje su danas na svojim Instagram profilima podelili slike sa bazena, a po ogradi može da se zaključi da se bivši ljubavni par nalazi na istoj lokaciji.

Tara je takođe objavila kratak video kako se sunča, gde se takođe vidi da se zidovi poklapaju sa onim na slici koju je Ša objavio na svoj Instagram stori.

Iako je reper sinoć bio član zadrugarskog žirija u specijalnoj emisiji "Zadrugovizija Karaoke Show" i ponovo istakao da Tara i on nisu u vezi, po svemu sudeći današnje objave pokazuju da nije tako. Šta je prava istina i da li su Tara i Nenad obnovili svoj odnos, ostaje da saznamo.

ŠOKANTNI DETALJI SA LAŽNE SAHRANE Komšinica i Franjov školski drug izneli nova saznanja o porodici koja je brutalno obmanula naciju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading