MESEC DANA SAM BILA U BOLNICI Sanja Stanković priznala da je jednu bolest jedva preživela, a evo kako se izlečila
Printscreen

Atraktivna bivša zadrugarka i voditeljka Sanja Stanković u jednoj emisiji se dotakla svoje srednje škole kada je bila prikovana za bolnički krevet mesec dana.

MESEC DANA SAM BILA U BOLNICI Sanja Stanković priznala da je jednu bolest jedva preživela, a evo kako se izlečila

Printscreen/RED TV

 

- Kad sam bila mlađa imala sam baš neprijatna iskustva i moja mama se pobrinula za to. Znala je te neke žene kod kojih je išla i koji su mi skidali te neke stvari koje sam imala. Ja sam neko ko ne veruje u te stvari, ali kada osetiš to na svojoj koži onda stvarno poveruješ - rekla je bivša rijaliti učesnica.

Naime, voditeljka je otkrila da je njena majka bez njenog znanja otišla kod žene koja joj je vradžbinama kako tvrdi spasila život.

Sanja

Printscreen

 

- Bila sam prva godina srednje škole i imala sam mononukleozu odnosno bolest poljupca. Mesec dana sam provela u bolnici i nisam mogla ništa da jedem, niti pijem. Moja majka je tada otišla kod neke žene koja joj je rekla da mi je neko stavio živu u piće ili u hranu i da sam ja to popila odnosno pojela. Ta žena je potom izbajala moju majcu i dala mojoj majci. Ona je potom došla u bolnicu ne govoreći gde je bila i šta je radila. Navukla mi je majcu i posle minut sam se samo ispovraćala i uzela picu da jedem. Do pre toga nisam ni supicu mogla da pojedem od bola. Tako sam i počela da verujem - rekla je bivša rijaliti učesnica.

TO JE NAJVAŽNIJE POSLE SVEGA Nakon Nenada, oglasila se i Tara Simov, ono što je rekla će vas iznenaditi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading