MNOGO ZLA SU URADILI! Ivana Krunić razvezala jezik pa oplela po Dalili i Dejanu, bivša zadrugarka nije birala reči
Printscreen/RED TV

 Ivana Krunić je progovorila o novim projektima, vezi sa Banetom Čolakom i svim aktuelnostima iz ''Zadruge 5''.

- Za finale su spremni na sve, i koji kažu da im nije bitno, lažu. Spremni su na sve, to sam osetila. Sećam se treće sezone jer sam pred finale ispala, videla sam kakva je to borba, samo sede i gledaju kako da se umešaju - počela je Ivana.

Ivana je ovom prilikom oplela po čuvenoj trojci Filipu Caru, Dalili i Dejanu Dragojeviću.

MNOGO ZLA SU URADILI! Ivana Krunić razvezala jezik pa oplela po Dalili i Dejanu, bivša zadrugarka nije birala reči

Printscreen/RED TV

 

- Ja ne znam kako ih ne mrzi, ne bih imala snage toliko da se trudim, Tu nema ništa, ni kod nje ni kod njega. Mislila sam da je on karma za nju, a sada vidim da tu ništa nije iskreno, samo žele da budu jedna od glavnih tema, oni su narodu dosadili, svojski se trude da to održe pa idu u ekstreme - kaže Ivana.

- Svašta je moguće videla sam da su na svašta spremni. Kladim se da može svašta da se desi pa čak pomirenje Dejana i Dalile. Dejan je indigo papir, kakva mu je devojka takav je i on. Pored Dalile je bio jako zao, pored Aleks je simpatičan. Ne mislim da je Aleks loša, a Dalila je zla, on se priklonio i pratio je u stopu. Za nejga je bolje da je sa Aleks, ali ne bi me začudilo da napravi halabuku od svog života kako bi zaradili veliku sumu novca. Ne znam od čega su oni živeli - dodaje Krunićeva.

MNOGO ZLA SU URADILI! Ivana Krunić razvezala jezik pa oplela po Dalili i Dejanu, bivša zadrugarka nije birala reči

Printscreen/RED TV

 

- Moje mišljenje o Dejanu i Dalili nije na osnovu onoga kako su se ponašali jedno prema drugom, već prema meni, Banetu, ili nekom za koga ja smatram da su jako dobre duše. U trojci je bilo par nas normalaca, Kendi, Reljić, ja... Oni su nam jako otežavali i bez razloga napadali, čisto da bi izgradili imidž moćnih. Meni je to jako otežalo boravak u rijalitiju, mislila sam da tako zle osobe postoje samo u španskim serijama. Dalila je imala jak uticaj, on je sad skroz druga priča, on je kako vetar duva, ali s druge strane ne želim da sudim. Bitno mi je kako se neko ponaša prema drugima. Najbitnije mi je kako su se ophodili prema Banetu u ovoj sezoni. Mnogo zlih stvari je došlo od strane njih dvoje - zaključila je Ivana u emisiji "Pitam za druga" na RED tvu.

ISPLAKALA SAM SE ZA NJU Zorica Marković bez dlake na jeziku progovorila o lažiranju Franjine smrti, Viktorijinoj trudnoći, pa oplela po skandalima u Zadruzi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gvineja Bisao

16.06.2022 09:41

A da li ćeš ti kao i mnogi posle rijalitija pojesti kofu go**na ako ne bude tačna ta tvoja prognoza za Dejana?