STANIJU JURI MILIONER IZ MAJAMIJA Dobrojevićeva novog udvarača krije kao zmija noge, otkrivamo sve detalje
Foto: Printscreen/instagram

Stanija Dobrojević nedavno se vratila u Srbiju, a kako Alo! ekskluzivno saznaje, starleta je, pored poslovnih obaveza, u Americi ostavila i milionera koji je spreman na sve da bi je osvojio.

Kako izvor blizak Dobrojevićevoj otkriva, ugledni biznismen koji živi u Majamiju opčinjen je Stanijom, a nakon što je ona raskinula dugogodišnju vezu sa Markom Markovićem, on je još odlučniji u svojim namerama.

STANIJU JURI MILIONER IZ MAJAMIJA Dobrojevićeva novog udvarača krije kao zmija noge, otkrivamo sve detalje

Foto: Printscreen/instagram

 

- U pitanju je Srbin koji zbog posla i firmi koje poseduje živi u Americi, jedan je od najmlađih milionera na svetu. U svom vlasništvu ima luksuzne nekretnine širom sveta, skupoceni vozni park, jahtu, privatan avion, kao i nekoliko firmi. Čitava porodica mu je veoma uticajna i ugledna - otkrio je izvor, pa objasnio prirodu njegovog odnosa sa prvom srpskom starletom.

- Otkako je upoznao Staniju, pokušavao je na sve načine da je osvoji, ali ona je uvek držala distancu zbog toga što je želela da ostane verna Marku. Međutim, kada je saznao da su raskinuli i da je Stanija slobodna, on je stupio u kontakt sa njom, pisao joj poruke i rekao da planira da čim završi poslove u Americi dođe u Srbiju kako bi je video i proveo neko vreme sa njom. Prijateljima je rekao da ga posebno privlači to što ga ona odbija uprkos tome što je jedan od najpoželjnijih neženja i ne planira da odustane dok ne bude njegova - zaključio je naš sagovornik.

STANIJU JURI MILIONER IZ MAJAMIJA Dobrojevićeva novog udvarača krije kao zmija noge, otkrivamo sve detalje

Alo/Privatna arhiva

 

Podsetimo, Stanija je nedavno za Alo! otkrila da je na ljubav sa Markovićem stavila tačku zbog razdaljine.

- Nismo zajedno već dva meseca, daljina je učinila svoje. Da sam ostala u Americi, ni on ni ja ne bismo potvrdili da smo raskinuli, ali nakon dolaska u Srbiju svi me za to pitaju, pa mi je lakše da se stavi tačka na to - rekla je starleta tada. 

OGLASIO SE I MARKO OSMAKČIĆ Zadrugar nakon šokantnih informacija da mu je otac navodno živ imao da kaže samo jedno, sada je sve jasno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sandra

14.06.2022 08:09

A BITNO JE DA JE MILIONER!!!!!! DOSTA VISE!

Jare

14.06.2022 10:22

Ne balavi više. pun nam je koer šupljih priča. Da te je bilo ko hteo tamo bi i ostala. Ne bi jurila djetića.... Ženo već si u zagazila u četvrtu deceniju. Udaji se i pravi decu.....

Luka

15.06.2022 15:23

Ma sigurno je juri, naročito sada kad joj je glava zbog helurona i ostalih botoksa dva broja veća. Nekada je i bila simpa, plitka, ali simpa, sada sa ovom glavudžom izgleda kao čovek slon.