MILJANA ĆE SMRŠATI 60 KILOGRAMA Alo! saznaje za kad je Kulićevoj pomerena operacija, kao i kakve su prognoze lekara
Foto: Alo/ilustracija

Najkontroverznija zadrugarka Miljana Kulić je nedavno donela odluku koja će joj promeniti život i osmelila se da ode u Tursku kako bi hirurškim putem smanjila želudac i skinula višak kilograma.

Međutim, do preokreta je došlo kada je pri sletanju u Istanbul Kulićeva dobila bronhitis i zapaljenje sinusa, zbog čega su lekari morali da odlože intervenciju, a sada izvor za Alo! otkriva za kada je pomerena operacija, kao i kakve su prognoze hirurga.

Printscreen

 

- Miljana trenutno ima bronhitis i zapaljenje sinusa, i zbog toga pije jake antibiotike. Nju čeka jako teška i zahtevna operacija želuca, a lekari su procenili da sa njenim trenutnim zdravstvenim stanjem nije sposobna da podnese totalnu anesteziju, kao ni dalji oporavak. Zbog toga su hirurzi i anesteziolog odlučili da odlože zahvat, a Miljana se vratila u Srbiju kako bi se skroz oporavila. Ukoliko sve bude po planu, za dvadesetak dana ponovo će otići u Tursku kako bi se operacija konačno sprovela - rekao nam je na samom početku razgovora izvor blizak Kulićima, koji otkriva kakve su prognoze stručnjaka.

ATA Images

 

- Lekari su pripremili Miljanu na proces oporavka koji nije nimalo lak, ali ohrabrili su je kada su joj otkrili da bi u roku od godinu dana mogla da smrša čak 60 kilograma. Ona jedva čeka da liniju dovede do savršenstva, u početku se plašila, s obzirom na to da je ovo rizičan zahvat, ali shvatila je da je to jedino rešenje da bi došla do željenog izgleda. Svesna je da njena kilaža može da joj ugrozi zdravlje i ne želi da dozvoli da dođe do toga - objasnio nam je izvor, pa otkrio da je Kulićeva ostvarila saradnju sa ovom klinikom.

- Miljana je u međuvremenu postala i zaštitno lice ove klinike, shvatili su da ima jak uticaj na srpskom tržištu i odlučili su da ih ona reklamira - objasnio nam je sagovornik, pa otkrio da Kulićevoj porodica pruža neizmernu podršku.

Printscreen

 

- Marija i Bebica se nisu razdvajali od nje u Turskoj. Oni su joj najveća podrška, bodre je i trude se da joj olakšaju ovaj period čekanja. Miljana sada odmara kako bi što pre preležala bronhitis, te u Tursku otišla spremna za zahvat koji će joj promeniti čitav život - zaključio je za Alo! izbor blizak bivšoj zadrugarki.

Kupujem odeću u najmanjoj veličini

Miljana se iz Turske oglasila na svom Instagram profilu, a koliko je uverena u pozitivne rezultate predstojeće operacije, bivša zadrugarka je potvrdila kada je otkrila da garderobu kupuje u najmanjoj veličini.

- Iskoristila sam vreme za šoping, ne smem da vam kažem šta sam sve kupila, ali sve je u S veličini- ambiciozno je napisala Miljana.

ONA JE EMOTIVNA PROSTITUTKA Stefan Karić brutalno isprozivao MC Aleks i ostavio sve bez teksta, ovo niko nije očekivao od njega

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading