MUK U STUDIJU Stanija Dobrojević se pojavila u nesvakidašnjem izdanju, progovorila o raskidu sa Markom i otkrila nove detalje
Printscreen

Stanija Dobrojević je poznata po svojim provokativnim izdanjima, a ovoga puta je starleta sve iznenadila.

Naime, tanija se u emisiji kod Ognjena pojavila u crvenoj lateks haljini, a on se našalio i pitao je kako uopšte može da diše u tome.

MUK U STUDIJU Stanija Dobrojević se pojavila u nesvakidašnjem izdanju, progovorila o raskidu sa Markom i otkrila nove detalje

Printscreen

 

Dobrojevićeva je pobrala simpatije zbog svoje vitke linije, a tom prilikom je i prvi put javno progovorila o raskidu sa manekenom Markom Markovićem.

- Ostavila sam dečka, bili smo zajedni tri godine, moja porodica je u šoku, moj život moja stvar, presekla sam, sad je tako kako je. Dugo sam bila u Americi, dobila sam ponudu da snimam rijaliti, ja sam rekla da se sačeka malo. Otišla sam u Ameriku, rešila sam da okončam vezu, rekla sam Marku da raskidamo. Nije jednostavno, nema šanse da se pomirimo. Trenutno uživam u pažnji muškaraca, neka se časno bore za mene. Samo se zauzeti i oženjeni "lepe" za mene otkako sam raskinula. Ovih dana svi bi da me teše - rekla je Stanija u emisiji "Amidži šou".

VIKI MITROVIĆ IDE NA KIRETAŽU! Zadrugarka definitivno odlučila, Marko presrećan, ona mu poručila da je ubica

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ina

08.06.2022 07:21

ova plasticna usedelica od metar i cevap,treba da predje sa piletine na govedinu...mozda se tad i uda!

Alex

08.06.2022 09:17

Sta joj se desilo sa facom ... jeziva je