POKREĆU NOVI BIZNIS! Luna Đogani i Marko Miljković prave etno-selo, isplivali svi detalji
Alo.rs/Dejan Briza

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su otkrili da su kupili plac na selu i da tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve.

POKREĆU NOVI BIZNIS! Luna Đogani i Marko Miljković prave etno-selo, isplivali svi detalji

Alo.rs/Dejan Briza

 

Međutim, kako Kurir saznaje od izvora bliskom paru, oni su u međuvremenu dobro razmislili i shvatili da, pored kuće za odmor, oni ovaj plac u jednom banatskom mestu i sve što se nalazi oko njega mogu iskoristiti i za dodatnu zaradu, pa su zajedničkim dogovorom napravili plan da od ove nekretnine u svom posedu naprave malo etno-selo, koje će iznajmljivati na dan ili dva za razne vrste proslava.

- Pored toga što ovu kuću grade prvenstveno zbog svog odmora i kako bi makar nakratko pobegli iz gradske gužve i svakodnevnih obaveza, oni su odlučili da ovu kuću i plac koji ga okružuje pretvore u pravo malo etno-selo. Pored toga što će tu zasaditi voće i povrće, kao i razne biljke, oni planiraju da na ovom prostoru naprave i pečenjaru, kao i bazen. Razgovarajući, shvatili su da im ovo imanje to dozvoljava, pa kada sve bude završeno, ovo će biti pravi mali raj. Imanje se nalazi nedaleko od Beograda, u jednom banatskom mestu, tako da je lokacija odlična za sve one koji žele da na dan ili dva odu iz Beograda - priča izvor za gorepomenuti list, a zatim nam otkriva i šta žele da urade sa budućim etno-selom.

Podsetimo, Marko je istakao da će ovaj plac iskoristiti na pravi način, tako da je izvesno da je svoju suprugu upravo on i nagovorio da uđu u biznis i gradnju etno-sela.

 

POKREĆU NOVI BIZNIS! Luna Đogani i Marko Miljković prave etno-selo, isplivali svi detalji

Foto: Youtube/Printscreen

 

MATORA SAMO KUPI K**VE I FINANSIRA Bivša zadrugarka iznela šok tvrdnje, raskrinkala MC Aleks, pa potkačila njenu majku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading