ONA JE PREVARANT! Dia Kostić prevarila ovu pevačicu, objavljene sve prepiske javno, ona se odmah oglasila (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Pevačica Dušica Grabović dospela je u javnost povodom skandala, ovoga puta pevačica je u emisiji Pitam za druga na RED tv, otkrila kojoj je to zadrugarki napravila garderobu za ulazak na spektakularno imanje zarad promocije ali je ista izostala.

Donosimo vam i ekskluzivne fotografije prepiske:

Pevačica i riba sa Kariba Diamond Costi pojavila se na vratima bele kuce u Šimanovcima odišući preskupim stvarima koje je kako je rekla sama kupila, ubrzo se istakla svojom vezom sa Saletom Luxom ali čini se da njen ulazak napolju prate skandali.

Kako je Dušica Grabović otkrila Stefanu Miloševiću Pandi i Ani Radulović, Dia je prevarila i na kompenzaciju uzela haljinu za ulazak koje je osmislila pevačica ali do reklame nikada nije došlo.

ONA JE PREVARANT! Dia Kostić prevarila ovu pevačicu, objavljene sve prepiske javno, ona se odmah oglasila (FOTO)

Foto: privatna arhiva

 

Naime kada je voditeljka Dušica Jakovljević u studiju pitala Diu da li je sve skupo na njoj ona je istakla da je "sve skupo i kupljeno" a dogovor je bio malo drugačiji. Njihov dogovor donosimo vam ekskluzivno u prepisci do koje smo došli.

Ako je verovati dopisivanju Dušičine tvrdnje su tačne ipak za ceo komentar moraćemo sačekati i izlazak zadrugarke. Da li će platiti račun od 1000e ili će koleginice pronaći zajednički jezik ostaje da vidimo.

Dušica je se pojavila u provokativnom izdanju a šta je radila na reklamama pogledajte na linku ispod. Upozoravamo nije za one sa slabijim srcem. 

HISTERIČNA ALEKSANDRA SE BACALA PO ZADRUZI Nikolićeva je plakala na sav glas , Dejan pokušao da je smiri

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading