PROGOVORIO I ON Ekskluzivno se oglasio i Mihajlo Veruović Vojaž, otkriva da li je on kriv za raskid Elene i Frana (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Mihajlo Veruović, koji je poznatiji kao Vojaž. Mnogo publike okupilo se da vidi mladog repera i isprati njegov nastup, a on je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" porazgovarao o svim aktuelnostima, ali i njegovoj navodnoj vezi sa Elenom Kitić.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Meni kad je upaljen radio, isključivo je WTF, oni jedini puštaju urbanu muziku koju mi mladi slušamo, to je moja šoljica čaja. Drago mi je što su prvi prepoznali potencijal u meni, imamo dugu saradnju. Nastavićemo saradnju - rekao je Vojaž.

Kako je bilo u Banjaluci? Bila je i Anastasija... - pitao je voditelj.

- Anastasija, Nući, ja... Zagarantovana zabava i dobar provod. Anastasiju jako volim, drugarica mi je i divna devojka. Nući brat, život dajem za njega. Odlično druženje i na bini i van nje. Leto će biti nenormalno. Imamo 60 nastupa, 3 dana pauze generalno. Trudićemo se da nastupi budu na otvorenom, da bude što više glomaznih nastupa. Ovo je veliki pritisak, velika obaveza, ljudi kažu da nam je lako. Nije baš sve u tome. Ima puno stvari koje gubimo. Ima više stvari koje smo izgubili, nego dobili - dodao je reper

Ima li istine da si u vezi sa Elenom, kažu da si u vezi sa njom? Ekskluzivno za nas - pitao je Nemanja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ekskluzivno za vas... Ja sam saznao da je ona raskinula sa Franom tek pre neki dan, drugarski sam joj poslao poruku da li je sve u redu. Nije sa mnom, iako sam se ponadao da će biti. Šalim se. Nije istina da smo u vezi. Elena je velika zver od devojke, dobra drugarica, pozdrav za nju - istakao je Vojaž, koji nije krio osmeh na licu.

DANAS SLAVIM DRUGI ROĐENDAN! MC Stojan van sebe, oglasio se nakon drame u avionu koju je doživeo 

Komentari (1)

Loading