NE ZANIMA GA DA LI DECA IMAJU DA MU JEDU Bivša zadrugarka ogorčena na Grujino ponašanje, oplela po njemu i njegovoj ljubavnici
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kada je u pitanju odnos Nikole Grujića Gruje i Milane Šarac Mime, koji u poslednjih nekoliko nedelja intrigira javnost, a na koji Ana i te kako ima komentar, ona se i ovoga puta osvrnula na tu temu:

- Gruja je takav jedan profil manijaka i psihopate, da bi ga slupala u glavu, da ne bi ustao. Ne mogu da ga smislim, da ne možete da verujete. On je odron! Ne može da radi stvari koje radi. Ajde, prevario si ženu zbog Mime. Zbog koga, zbog Mimas? Prevariš je i boli te uvo i za ženu i za decu. Ne zanima ga da li mu deca imaju da jedu, a onda kada raskinu, pljuje po Mimi. Šta si radio onda sa njom? Gruji je bitno da ga negde stavi. Nebitno mu je da li ima ruke, noge. Ne mogu da pričam o čoveku, jer se iznerviram, kao da mi je brat...On je sada prešao na Diju, pljuje Mimu, a muva se sa Dijom - rekla je Ana u emisiji "Pitam za druga" na RED TV, pa je na pitanje da li ima šanse da Dia i Gruja budu zajedno, iskreno dodala:

Printscreen

 

- Ma da, može da bude. Njemu se Dia nabacuje, koliko sam ja videla. Užas! - zaključila je Ana.

NAKON SVAĐE I STRAVIČNE TUČE Pomirili se Dalila i Filip, pljušte poljupci, uradio je ovo i ona je odmah popustila

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading