ZASLUŽILI SU, NEKA UZMU NOVAC! Zorica Marković nakon posete zadrugarima otkrila mračne tajne Dalile i Dejana
Printscreen

Zorica Marković progovorila je o rijalitiju u kom je i sama učestvovala.

Glavna tema su svakako Dalila i Dejan Dragojević sa partnerima Aleksandrom Nikolić i Filipom Carem.

ZASLUŽILI SU, NEKA UZMU NOVAC! Zorica Marković nakon posete zadrugarima otkrila mračne tajne Dalile i Dejana

Alo

 

- Ne bi bili zajedno da tu nema ništa, ne može na silu to da traje. Aleksandra je Dejanu došla kao lekić, od te priče nema ništa, to je meni jasno, retko kad sam promašila. Takođe, nema ni od Cara ni Dalile. Otkako je sve to počelo, meni tvrdim, ako pogrešim izviniću se svima, Dejan i Dalila će se pomiriti. Sada tamo ne, izgubili bi plasman. Car je kolateralna šteta iako je svašta radio, on nije glup, jako je inteligentan. Ja nikog ne osuđujem. Njih dvoje će oprostiti jedno drugom kada izađu, uzeće novac i zaslužili su, vozali su celu priču 10 meseci, ali na takav način mi je bezveze - pričala je Zorica i dodala:

- Završiće jednim udarcem, narod će brzo zaboraviti, meni je samo krivo da ti ljudi nasedaju, neka glasaju za neke fine ljude - rekla je.

Markovićeva kaže da nema prave ljubavi u rijalitiju trenutno.

ZASLUŽILI SU, NEKA UZMU NOVAC! Zorica Marković nakon posete zadrugarima otkrila mračne tajne Dalile i Dejana

Printscreen

 

- Niko, mislila sam da Mensur ima emocije prema Milici, međutim, ne može meni da diktira neko spolja. Svi su takmičari, imaju u interesu da ostanu što duže i tu se malo pogube. Pravo drugarstvo, čovek čoveka da voli, jedino su Fran i Đedović, nisu se svađali, lepo se druže - ističe Zorica i nastavlja o Miljani Kulić:

- Meni je smešno to "Bebica". Čovek je tu iz inata zbog Zole, Zola zbog relacije sa Kulićima, meni je žao nje, ovi muškarci će se snaći, Miljanu je pojeo rijaliti, privatno je znam drugačije, ima dobrih osobina - završila je pevačica i bivša rijaliti učesnica.

NISAM PAĆENICA! Aleks priznala da je vezanija za Dejana nego on za nju, zadrugari ostali u šoku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Vesna

29.05.2022 16:52

E ako je tako da će se pomiriti narode ne glasajte za Dejana i on je dno dna

Gvineja_Bisao

29.05.2022 17:21

Zoko, dvolična si za sve pare.

ja

29.05.2022 19:32

Dejan se nece pomiriti sa ovom ludom Dudlilom a ti zlorice da nemas takvu mrznju u sebi nebi bila tako ruzna.

Sale

29.05.2022 20:57

Moguce, oni su poznati svingeri, dzeki je malo vise opicen, dovoljno je pogledati njegovo igranje na zurkama, degutantno, sa gumenom lutkom na momackom slavlju, nije to zezanje, to je on. A i brat David je dugo radio u Americi kao striper, majka Biljana glumi klinku sa onom kosurdadzom do zadnjice, isterala muza iz kuce, uselila svalera, ma cela porodica teska bolestina.