DENIZ DEJM NAPADNUTA U BEOGRADU! Na starletu nasrnula nepoznata žena, izgovorila joj brutalne uvrede, otkriveni svi detalji
Alo

Gde god da se Deniz Dejm pojavi, nastane haos. Ovoga puta bivša učesnica Zadruge 5 posvađala se sa nepoznatom ženom, i to u restoranu brze hrane.

Deniz je oko ponoći došla da kupi hranu. Bila je u crnom providnom kombinezonu i imala je šarenu bundu. Naravno, i visoke štikle - počeo je on i nastavio:

- Incident je započeo još na ulici, dok nije ušla u objekat. Ta žena je iz čista mira počela da je vređa. Govorila joj je "fu*so", nazivala ju je akrepom koji hoda i ostalim pogrdnim imenima - priča sagovornik, koji naglašava da je žena očito fan "Zadruge", pa je znala sve o slovenačkoj starleti, koja od izlaska iz rijalitija vreme uglavnom provodi u Beogradu.

Alo

 

Prema njegovim rečima, starleta na ovaj verbalni napad nije oćutala, već je ženi, koju ne poznaje, žestoko odgovorila. Poznata kao neko ko nikom ne ostaje dužan, to je i sada potvrdila.

- O, da, svašta joj je rekla. U jednom trenutku je čak i fizički krenula na tu ženu. U jednom momentu joj je rekla da dođe da joj liže stopala. Svi smo bili u šoku. Izgledalo je kao drama kojoj nema kraja. Mislio sam da će se potući. Na sreću, nije došlo do fizičkog obračuna. Čak su ispred lokala stajali policajci i oni su ušli u restoran da vide šta se dešava i pojurili su tu ženu. Moguće da je prosjakinja, nisam siguran - završava sagovornik.

On nam je dostavio i snimak na kojem se jasno čuje kako se starleta svađa u restoranu. Deniz je posle skandala kupila hranu i otišla u nepoznatom pravcu.

JA SAM VODILA DALILU NA ABORTUS, BIO JE I ON TU Emina Mujić u nikad iskrenijoj ispovesti otkrila sve o ćerkinoj kiretaži, spomenula i bivšeg supruga

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading