SVI MUŠKARCI VOLE KU*VE, A ŽENE KRIMINALCE Bivša zadrugarka ponovo šokira, javno progovorila o najvećoj tabu temi u Srbiji i to bez dlake na jeziku
Printscreen

Iako se javnosti predstavila tek kada je postala učesnica Zadruge 5, Deniz Dejm uspela je da skrene pažnju na sebe i svojom pojavom zaintrigira javnost. 

Svojim slobodnim oblačenjem, ali i ponašanjem, starleta iz Slovenije zadobila je simpatije mnogih, ali je naišla i na žestoku osudu onih koji je smatraju bludnom i nemoralnom. 

O svim tabu temama, tajkunu koji ju je ostavio, seksu u rijalitiju, kao i opasnim momcima koje ne krije da voli, Deniz je otvoreno progovorila za Rijaliti plus.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kada sam napustila rijaliti doživela sam veliki stres jer sam saznala da me je ostavio moćnik s kojim sam bila. Mediji su za to saznali, ali nisam želela da iznosim detalje o njemu kako ne bih ugrozila sebe i svoju porodicu, u pitanju je jako opasan čovek - rekla je najpre Deniz, koja je potom otkrila da je nakon toga uspela da sredi svoj život. 

- Sada sam odlično, često menjam raspoloženja, ali mimo toga se osećam sjajno. Živim luksuzno i mogu slobodno reći da živim san svake beogradske sponzoruše. Stalno idem u šoping, uživam i planiram putovanja na koja ću ići. Trenutno imam švalera u Beogradu, a sponzora u Londonu. Nemojmo se folirati, istina je da sve žene vole mangupe, a svi muškarci kurve - rekla je u svom stilu Deniz, koja ističe da se na negativne komentare ne obazire.

 - Za mene zaista ne postoji tabu tema, otvorena sam osoba i o svemu mogu da pričam. Vrlo sam transparentna i nikada me nije zanimalo šta će drugi misliti - poručila je starleta. 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Jako mi je drago ako svojim primerom uspevam da utičem na društvo i pomažem da se razbijaju tabu teme. Možda će to biti neka moja misija u budućnosti - otkrila je svoj novi poziv Dejmova, pa se osvrnula na seksualne odnose koje je imala pred kamerama.

- Mislim da u rijalitiju niko nije pokazao više od mene. Klip na kojem imam seks sa Stefanom Mihićem bio je najviralniji klip Zadruge 5, i to ne kažem ja već analitika. Ukoliko bih ponovo ušla u rijaliti, povela bih švalera sa sobom i još neke potrepštine poput kozmetike i nekih preparata koje ovaj put nisam nosila. Ne bih se puno menjala, jer ono što sam pokazala, to sam zapravo ja. Ni zbog čega se ne kajem - zaključila je bivša rijaliti učesnica. 

Rođena drugačija 

Deniz je otkrila da joj ne smeta to što privlači pažnju svojim fizičkim izgledom.

- Oduvek sam privlačila pažnju, visoka sam dva metra, nisam mogla da biram kako ću izgledati i pomirila sam se s time da sam upadljiva - rekla je ona.

NAKON NERVNOG SLOMA I TUČE Miljana i Bebica ponovo zajedno, Macanović opleo po suparniku

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
011

17.05.2022 08:02

Где ли само више ископавате све те акрепе, скотове и остале фрикове, Господе Боже...?!