PRIZNAO KOJA GA JE CIMERKA ORALNO ZADOVOLJILA Šok ispovest bivšeg zadrugara, otkrio ono što kamere nisu uspele da snime
Printscreen

Poslednji zadrugar koji je napustio velelepno imanje ''Zadruge 5'' je Sandi Kojić.

Na iznenađenje milionskog auditorijuma, Sandi je zauvek napustio Zadrugu, a sada je razvezao jezik o svom učešću i svim aktuelnostima iz Zadruge.

PRIZNAO KOJA GA JE CIMERKA ORALNO ZADOVOLJILA Šok ispovest bivšeg zadrugara, otkrio ono što kamere nisu uspele da snime

Printscreen

 

Pre svega tvoje iskustvo u Zadruzi, kako bi ga opisao, da li si se snašao u celoj priči?

- Iskustvo u Zadruzi mi je bilo neverovatno. Ta iskustva se retko dogode u životu, pogotovo kad si u zatvorenom prostoru 8 meseci. Odlično iskustvo, upoznavanja ljudi kojima se dešavaju nezamisljive stvari u realnom životu kao prevaren muž. Ovo je još jedna bajka u mom životu koja je zapisana za večno i koja mi je dala nove šanse da upoznam sebe.

Ostao si upamćen po svojim "pljačkama"? Da li si ti radio zbog show-a ili zbog nečeg drugog?

- Tako je, ali to sam radio samo zbog showa... Da malo dobijem reakcije pojedinih ljudi. Neki su krali svaki dan hranu i lične stvari iz tuđih kreveta, a ja sam to rešio transparentno znao sam da me snimaju kamere i tako sam to radio sa osmehom. Malo sam se ugasio krajem februara, jer sam znao da sam možda preterao u tim stvarima i bojao sam se kako će da ispadne napolju pa sam odlučio da prestanem da radim to i smirio se.

PRIZNAO KOJA GA JE CIMERKA ORALNO ZADOVOLJILA Šok ispovest bivšeg zadrugara, otkrio ono što kamere nisu uspele da snime

Printscreen

 

Prisan odnos sa pojedinim zadrugarkama isto je bio zapažen, od Marijane preko Mimas... Sa kojom od njih bi bio u vezi? Da li te je druženje sa Grujom koštalo tog odnosa?

- U vezi bi bio pre sa Marjanom, ako bi mogao da odlučim koju da biram. Sad kad gledam iz drugog ugla ne bih bio ni sa jednom u vezi... Možda samo seks kombinacija. Ali taj dogovor je pao već u Zadruzi kad izađemo vani. Druženje sa Grujom me je koštalo više stvari. Sa njim i njegovim druženjem nisam mogao više da istaknem sebe jer je bio skroz negativan i tako uticalo na mene i nisam nekako dozvolio sebi da upoznam bolje druge zadrugare. Jako sam srećan što sam završio prijateljatvo sa njim i ponovo se družio sa Mikijem i Stefanom.

Pričalo se da te je neka zadrugarka oralno zadovoljila na početku Zadruge, mislim da bi bio red da nam napokon otkriješ o kome se radi?

- Oralno me je zadovoljila Vanja u spoljnom WC-u ali nikad nisam to govorio javno, jer poštujem žensko - zaključio je Sandi Kojić.

OD MLADENA JE DOBILA BATINE ZBOG LEZBO AKCIJE Otkrivene mračne tajne iz Daliline prošlosti, a upletene su i ove dve rijaliti učesnice

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading