BUDALO UBIĆE TE NEKO Muž urlao na Aleksandru Subotić, nije mogao da sakrije bes: Nisi normalna
Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Subotić i njen suprug su se uputili iz Novog Sada, u kom žive, ka Beogradu

Tamo je trebalo da se sastanu sa starletom Majom Marinković i njenim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, kada im se desio peh.

- Moj Petar i ja krećemo za Beograd i stanemo na jednoj pumpi da proverimo pritisak u gumi. Pišti neko obaveštenje, a pored tog kompresora stoji kanta. Kaže mi on: "Ljubavi, baci to smeće iz kola". Ja krenem da bacim smeće i stavim telefon na krov auta. Krenemo za Beograd, prolazimo pored nekog nadvožnjaka, kad puče nešto - počela je izlaganje Aleksandra na Instagramu.

Pročitajte još: Voja Brajović NAJISKRENIJE o tajnoj istoriji "Otpisanih": "Potpisivali smo UGOVORE za male pare, nisam imao HLEBA da jedem"

- "Šta je to puklo?!", pita me Petar, a ja kažem: "Ma, ljubavi, gađala nas neka budala flašom, pa, šta sad?!". Kad se samo odjednom setim mog telefona i kažem mu da stane u zaustavnu traku. Ja istrčim i hoću peške da se vratim da tražim telefon. Viče on: "Nemoj, budalo, nisi normalna, ubiće te neko!" - nastavila je priču Subotićeva.

BUDALO UBIĆE TE NEKO Muž urlao na Aleksandru Subotić, nije mogao da sakrije bes: Nisi normalna

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Ja, ipak, idem da tražim telefon jer ću izgubiti život ako izgubim Instagram. Vratila sam se u kola, pet kilometara smo išli polako unazad da ne napravimo neki problem, ali telefon našli nismo. Dobila sam novi telefon, tako da sam srećna - zaključila je ona.

ŠOK POTEZ O KOJEM BRUJE SVI Kristijan Golubović precrtao tetovažu sa Ivaninim likom, pa poručio: Tako se radi sa izdajicama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading