NAJLEPŠE ŠTO PAMTIM JE PRVA JUTARNJA KAFA SA PORODICOM Milan Milošević otkriva kako će provesti praznik, a evo ko će mu praviti društvo
Foto: Printscreen/instagram

Voditelj najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge" i jedan od omiljenijih među publikom i gledaocima, Milan Milošević, otvorio je dušu o najradosnijem hrišćanskom prazniku, Vaskrsu, pa je otkrio kako će ga i gde proslaviti.

- Ovaj Vaskrs cu provesti kod kuće sa majkom, kao i prošle godine - otkrio je voditelj.

Kada su u pitanju uspomene koje ga vežu za ovaj praznik, a kojih se rado seća i dan-danas, Milan je imao da kaže:

- Što se uspomena tiče, zauvek ću pamtiti Vaskrs koji nisam mogao da provedem sa majkom zbog posla u Grčkoj, a i jedan koji sam proveo u bolnici, jer sam operisao slepo crevo pred sam Vaskrs. Pamtim decu koja su dolazila na vrata kako bi skupili što više jaja, a tada je majka, recimo, preko 100 jaja farbala. Danas se to svelo na neku mnogo manju količinu, možda desetak, dvadesetak - rekao je Milan, pa je dodao:

- Najlepše što pamtim jeste prva zajednička jutarnja kafa sa porodicom, kao i rana prelepa trpeza koja će, siguran sam, biti i ove godine bogata i raznovrsna, možda čak i bogatija nego prošle. Ne znam zašto, ali to sam rekao i prošle godine, baš se radujem šarenim jajima, koja prosto obožavam i jedem ih kao da nikada nisam jaja jeo u svom životu - dodao je on.

NAKON ROĐENDANA SE OSAMILA Matora opet čita svoje čestitke, emocije ključaju

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading