BESNA I IZREVOLTIRANA Biljana Dragojević progovorila o pomirenju Dalile i Dejana, pa žestoko potkačila Eminu i Husu
Printscreen

Bivša zadrugarka Ana Spasojević otkrila je da se čula sa ocem Dalile Dragojević pre nego što je došla u studio, te javno obelodanila detalje razgovora sa njim.

- Rekao mi je ako uspem da joj kažem da se što pre skloni od ove 'budaletine' i da pozdravim nju i Dejana. Očigledno je da on podržava samo njih dvoje. Mislim da on veruje da Dalila i Dejan mogu da nastave zajedno, kao da je ovo neki san loš koji će se završiti... - navela je Ana.

Vrlo brzo nakon toga, na svom Instagram nalogu, oglasila se Biljana Dragojević i vidno izrevoltirana njenim izlaganjem, okačila njenu sliku iz emisije i prokomentarisala sve ono što je pre nekoliko minuta Ana Spasojević rekla o njenom sinu i njegovoj bivšoj ženi Dalili.

- Da li je normalna, da ona misli da će Dejan biti do kraja sa Dalilom koja 8 meseci skače po Filipu? Kao i Huso što misli da bi se Dejan pomirio sa njegovom ćerkom! Pa zašto Huso ne vrati sebi Eminu? Šta bi im falilo? Evo imaju moju podršku - napisala je Biljana.

UNIŠTENA I SLOMLJENA Dalila progovorila o svom biznisu, pa otkrila gde će živeti nakon rijalitija

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Anja

18.04.2022 14:01

Gospodjo Biljana, ne opterecujte se pomirenjem vaseg sinčića sa Dalilom, da je vredio ne bi ga ostavila, od dobrog covek ne beži, brinite Vi na koga skace vas sin, Dalila je mala maca za ovu vasu novu elitnu snajku.

Lana

19.04.2022 03:47

bravo Biljo! doslo vreme da se Dejo vrati momackim danima,posle ove zle vestice iz Sepka,koja ga mladog i naivnog smotala u Parovima,pa ga drzala u robstvu u Sepku! ovi sto se raduju drugoj snajki,neka vrate veselje nazad..Dejo nije lud,odrastao je u pravog pametnog coveka,nacice on sebi pravu,a ove dve reality rospije su mu posluzile za dobar trening i "radno" iskustvo! 😂😂💪