JADNICE, BILA SI MU UTEŠNA NAGRADA Maja Marinković ponovo ponizila Dalilu zbog njene veze sa Filipom, pa poslala bivšem brutalnu poruku (FOTO)
Printscreen

Iako više nije učesnica "Zadruge", Maja Marinković ne propušta dešavanja u Šimanovcima, pogotovo kada doskorašnji cimeri pričaju baš o njoj.

Naime, Dalila Dragojević i Filip Car ratuju kao nikada do sada - posle definitivnog raskida veze, svoje probleme rešavaju pred svim zadrugarima za crnim stolom, gde su i sinoć, tokom "Pitanja gledalaca", pominjali Carevu bivšu devojku Maju Marinković.

Prvi ju je pomenuo Car, na šta je Dalila odmah skočila i svima stavila do znanja da to stalno radi, a na ovo nije mogla da ostane imuna ni sama Maja, koja je delić snimka okačila na stori uz sočan komentar.

JADNICE, BILA SI MU UTEŠNA NAGRADA Maja Marinković ponovo ponizila Dalilu zbog njene veze sa Filipom, pa poslala bivšem brutalnu poruku (FOTO)

Printscreen

 

- Tako je, Maja Marinković kraljica! Žao mi je što pojedine jadnice služe kao utešne nagrade, iako je ovaj čovek iz moje glave odavno izašao - poručila je Maja.

SKINULA IM PREKRIVAČ USRED ODNOSA, SEVNULO SVE Miljana prekinula žestoku akciju Gruje i Mime, on zapenio od besa

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Cile

14.04.2022 14:27

Nije ona utešna nagrada ona je krpa koja služi za brisanje polnog organa

jasna

14.04.2022 14:51

jadna je dakica i sad puna osmeha jel namesteno opet da na yadrugoviyiji ucestvuje sa carem evo jada umire od srece hostaplerka i gupaca majp samo si ti carica MAJA JE JEDNA

Karma

14.04.2022 14:57

Ne znam sta si umislila ko si ti kad druge zoves utesnim nagradama?!Majo spusti se na zemlju da ne bi pala jel ne vredis kao ni one.Sta si ti bila Marku Miljkovicu,kada te jedanputa upotrebio i odbacio.