MILJKOVIĆ I DALJE LJUT NA ANABELU, NE ŽELI DA JE VIDI?! Luna uhvaćena u šetnji sa majkom, a ovaj detalj je razotkrio raskol u porodici!
Foto: Printscreen/instagram

Otkako je postala majka, Luna Đogani gotovo da se ne odvaja od svoje naslednice Mije, pa svaki slobodan trenutak koristi kako bi prošetala s njom.

Naime, rijaliti zvezdu je uslikana u jednoj takvoj po Novom Beogradu, gde stanove imaju mnoge estradne zvezde. Njoj je društvo pravila majka Anabela, koja je imala ulogu dadilje, pa je tako tokom šetnje nosila svoju unuku u naručju.

Ženski deo porodice se nakon izlaska iz automobila laganim korakom uputio ka šetalištu. Njih dve su bile odličnog raspoloženja, a lepo vreme očigledno je prijalo i maloj Miji, koja je bila vrlo mirna u bakinom naručju. Ovo ne treba da čudi, jer je i sama Luna otkrila da ćerku najradije ostavlja kod svoje mame kada joj je potrebno da je neko pričuva, dok je Anabela priznala da je najsrećnija kada može da pomogne ćerki.

Ipak, ono što je interesantno je da s njima u društvu ni ovog puta nije bio Lunin suprug Marko Miljković. Luna je i sama, samo sat vremena pre šetnje s majkom i ćerkom, na svom Instagram storiju postavila video iz automobila s Markom, koga ipak nismo videli tokom porodičnog druženja sa Anabelom, ženom i ćerkom.

Podsetimo, zet i tašta nisu u dobrim odnosima još od učešća u rijalitiju, ali su dolaskom Mije na svet postigli kompromis. Mediji su već i pisali da se majka i ćerka uglavnom sastaju same, i to mahom u nekom kafiću ili kod Anabele u stanu u Filmskom gradu, i to sve zbog Marka.

Fotografije koje su se pojavile u javnosti sada su samo podgrejale priče, da Miljković i dalje nije u dobrim odnosima s taštom, iako je Anabela nedavno medijima ispričala da su sve svađe sa zetom sada iza njih i da je ljubav prema Luni i Miji pobedila.

DALILA I CAR U BRUTALNOM OKRŠAJU! Zaratili kao nikad do sad, letelo perje na sve strane!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nena

07.04.2022 11:32

@Ema - Ako ćemo iskreno tako je.. Ja se ne sećam da je ikad moj muž šetao sa nama kada šetam sa majkom a trideset godina smo u braku...

Tina

07.04.2022 15:29

Ljubav prema Miji ne ljubav prena Zmiji. Anabelino ponasanje je neoprostivo al to samo Luna i ona ne vide, javnost je uz Markov stav.