IMAO JE TRAUMU SA DEVOJKOM?! Đole Kralj u emisiji otkriva koji se problem krije iza Mihićevog ponašanja!
Printscreen

Đole VIP Kralj je gostujući kod Ane Radulović i Stefana Kandića Kendija u emisiji "Pitam za druga" pričao o svemu što mu se dešavalo u rijalitiju "Zadruga 5". Đole je imao dosta sukoba sa Stefanom Mihićem koji je često imao svađe sa mnogim devojkama iz rijalitija.

- On je non-stop navodio devojke da su u nekom fudbalskom klubu prostitucije. On će biti tužen za to što je pominjao - rekao je Đole Kralj.

Mihić je česti vređao devojke, odnosno to i dalje radi, a ovaj bivši zadrugar smatra da je to zato što je imao ranije neku frustraciju sa devojkom.

IMAO JE TRAUMU SA DEVOJKOM?! Đole Kralj u emisiji otkriva koji se problem krije iza Mihićevog ponašanja!

Printscreen

 

- Generalno je od početka imao sukobe sa devojkama. Mislim da je imao neku traumu sa devojkom. Osim Deniz, nijedna devojka nije obratila pažnju - istakao je on.

- Do našeg sukoba je došlo zato što je opsovao moje roditelje koji nisu živi. On je sa svakim pokušao da izazove sukobe. Ali, pre svakog sukoba on prvo pogleda u kameru i onda. Recimo sa Mikijem kad se svađao, on je isto to uradio. Bukvalno dečko traži kadar - istakao je Đole Kralj.

- Bilo je dosta zadrugara koji su me nagovarali da ga tužim, ali ne mogu time da se bavim... Ovde je prelepo da bih trošio vreme za to - rekao je Đole Kralj.

ONA MU JE UTEŠNA NAGRADA! Maja Marinković bez dlake na jeziku o haosu Dalile i Cara i Janjuševoj izjavi da je najzgodnija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading