OBRĆE DOBRU LOVU! Maja Marinković zarađuje ogromne svote tako da ne mora više da ulazi u Zadrugu!
Foto: Printscreen/instagram

Da se Maji Marinković veoma isplatilo učešće u rijaliti šou-programu "Zadruga" pokazuje i njena trenutna aktivnost na društvenim mrežama.

Iako mnogi stiču utisak da Maja samo izlazi i provodi se, istina je posve drugačija, tačnije, ona uz provod uspe i da zaradi.

- Što bi lupala glavom o zid po Šimanovcima, kad ovako samo sedne i zaradi. Kliknite na bilo koju njenu fotografiju na Instagramu, sve pršti od reklama - glasi jedan od tvitova posvećen nekadašnjoj zadrugarki.

 

I, zaista, svaka objava Marinkovićeve na spomenutoj društvenoj mreži, iako deluje spontano, zapravo je prepuna plaćenih reklama, te tako ukoliko joj pas sedi u naručju uz njega ide i reklama za uzgajivačnicu pasa, ako pije neko piće link direktno vodi do stranice ovog napitka, a isti je slučaj i za torbe i garderobu.

 

Treba uzeti u obzir da reklame funkcionišu po različitom principu, u zavisnosti od dogovora sa klijentom, te se tako može raditi o novčanoj nadoknadi ili o određenom broju primeraka datog brenda. Primera radi, dogovor sa frizerima funkcioniše po određenom broju šišanja ili feniranja u datom vremenskom periodu u zamenu za tagovanje na Instagramu.

 

Međutim, kada nekoga, poput Maje, prati zavidan broj profila (oko 260.000 u momentu pisanja ovog teksta), često se radi i o određenoj sumi novca u zamenu za reklamu koju će videti veliki broj ljudi.

 

Otuda i ne čudi što Marinkovićeva "ne trči" da se vrati na imanje u Šimanovcima jer joj, po svemu sudeći, ide sasvim dobro i bez rijalitija.

LEKARI STIGLI PO MILJANU, HITNO PREVEZENA! Bebica je jedva probudio, pa je imalo šta da se vidi (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
KoBra

01.04.2022 00:18

Pa hajde neka se opametila i ona vise. Dosta su gledali njena "jahanja"

jaca

01.04.2022 08:03

uyivaj majo netrebaju ti odroni u yivotu