PRAVA ISTINA O DEJANU ISPLIVAĆE KROZ 7 DANA! Vesna Rivas tvrdi da će uskoro izaći sve na videlo!
Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević je, bez premca, najkomentarisaniji učesnik trenutno aktuelne pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", u kom ga je supruga Dalila pred kamerama prevarila sa zadrugarom Filipom Carem.

Osim pitanja o tome da li će se Dejan i Dalila pomiriti, ono što se često poteže kao tema za crnim stolom je i to da li je Dragojević zapravo promenio veru, što članovi njegove porodice oštro poriču, dok Emina Mujić, njegova svekrva, tvrdi drugačije.

PRAVA ISTINA O DEJANU ISPLIVAĆE KROZ 7 DANA! Vesna Rivas tvrdi da će uskoro izaći sve na videlo!

Printscreen

 

Takođe, česta nagađanja su bile i kada je reč o crnoj magiji, te su mnogi pričali da je Dalilina porodica potpuno omađijala Dejana.

Istina će, prema rečima rijaliti veteranke Vesne Rivas, isplivati kroz sedam dana, budući da tada počinje važan post.

- Bliži se 1. april. Prvog aprila uveče počinje ramazanski post. Mene sad zanima da li će Zijad biti u postu ceo mesec ili kako će to da izvedu - istakla je pevačica za "Red", te ju je zbunjeni voditelj upitao:

PRAVA ISTINA O DEJANU ISPLIVAĆE KROZ 7 DANA! Vesna Rivas tvrdi da će uskoro izaći sve na videlo!

Kurir televizija

 

- Ko je Zijad?

- Zijad je Dejan Dragojević. Znači, da li će Dejan izgurati celu tu priču. On se žrtvuje za Dalilu i njihovu ljubav. Mene sad interesuje da li će on biti u postu i kako će se Dalila ponašati u vreme posta, za vreme Bajrama i za vreme Ramazana, pošto sam je ja lično gledala, a ima i klipova, kako se ponašala. Toliko - zaključila je Rivasova.

Ovo nije prvi put da Vesna iznosi skandalozne tvrdnje na račun porodice Dragojević, a da li će se pokazati kao istina ili će Vesna odgovarati pred sudom za sve reči ostaje nam da vidimo.

MILJANA, ZOLA I NENAD OČI U OČI! Zadrugarka priznala da je niko neće zaustaviti na putu ka pomirenju sa njim!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading