MINA IMA TETOVAŽU POSVEĆENU CARU?! Bivša zadrugarka dobila pismo podrške u kome je sve otkriveno!
Prinstscreen/TV Pink

Mina Vrbaški nedavno je proslavila 22. rođendan a tim povodom dobila je pismo jedne obožavateljke. Mediji su došli do pisma koje je dobila bivša zadrugrka, a mi vam ga prenosimo vam u celosti.

Poštovana Mina, želim da Vam čestitam rođendan, da Vam poželim puno zdravlja, sreće i uspeha, želi tvoja profesorka engleskog. Mina, nemoj da se ljutiš, malo sa zakašnjenjem jer nisam bila u Srbiji. Mina, sine, vidim istetovirala si lava i to me podseća na Filipa Cara, jer je lav car životinja i volela bi ti da budeš lavica, a Filip Car. Mina, sine, i Filip je istetovirao ono "Capo", nekoga koga najviše voli, a sećaš se kada ste se zezali i kada si baš na tom mestu htela da mu istetoviraš "Mina" - počela je svoje obraćanje Mini njena nekadašnja profesorka engleskog koja je i danas voli i podržava.

- Mina, sine, ja te obožavam, ali i Fili mi je drag jer oboje imate dobru dušu, a i dalje sam ubeđena da bi imali svetlu budućnost. Mina, sine, sigurno ste najlepši par koji je učestvovao u "Zadrugama" i to ne mislim samo ja, već mnogo ljudi u Srbiji. Mina, sine, vas dvoje izgledate brutalno i stvoreni ste jedno za drugo. Veliki pozdrav za tebe, tvoju mamu i tvog brata - nastavila je profesorka.

Mina je dobila podršku od svoje profesorke i vetar u leđa. Inače, Car iznad obrve ima istetovirano "Capo", na italijanskom znači gazda, odnosno vođa mafije, kako su zvali njegovog oca a i njega.

NEMA PROBLEM ŠTO JE MLAĐA! Ša otkrio sve o odnosu sa duplo mlađom Martinom i da li planira da uđe sa njom u vezu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Munir

23.03.2022 19:04

Dva najskolovanija rijaliti igrača,nji dvoje zajedno imaju 12 i po godina škole,dase kandiduju u svojim državama za premijere