LUNA PONOVO KOD ESTETSKOG HIRURGA! Evo kakvu je sad intervenciju imala Đoganijeva!
Printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Luna Đogani rešila je da se malo posveti sebi i popravi sve one sitne nedostatke na sebi koji joj se ne sviđaju. Kako portal Pink.rs saznaje od izvora bliskog Luni Đogani, nakon korekcije nosa, rešila je da popuni usta.

- Luna je odlučila da se maksimalno posveti svom izgledu u ovom periodu, budući da je malo zapostavila sebe zbog odgajanja deteta u poslednje vreme. Dugo nije bila zadovoljna oblikom svog nosa, pa se odlučila da krene od njega, a sada je korigovala i usne. Odlučila se za hijaluron i vrlo je zadovoljna rezultatom. Ovo nije prvi put da je radila usne, ali sada je to pun pogodak, bar tako kaže, odradila je sve po svom ukusu. Nije preterala, ali izgleda neuporedivo lepše i ženstvenije - rekao je izvor blizak Đoganijevoj.

LUNA PONOVO KOD ESTETSKOG HIRURGA! Evo kakvu je sad intervenciju imala Đoganijeva!

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Luna Đogani je 2019. godine ugradila silikone u grudi, nešto ranije ove godine nos, a sada je popunila usta jer joj je hijaluron koji je imala splasnuo. Ona je u junu prošle godine postala mama devojčici kojoj su dali ime Mia i malo stavila na pauzu svoju karijeru.

LUNA PONOVO KOD ESTETSKOG HIRURGA! Evo kakvu je sad intervenciju imala Đoganijeva!

Printscreen

 

DOŠAO PO SAVET KOD NJEGA! Mateja se požalio Lepom Mići šta mu smeta kod Anđele, pa otkrio da li mu se sviđa!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Nina

23.03.2022 17:38

Postajes plasticna Luna. Izvadi rebra napravi struk. Ravna si nemas obline.

Nina

23.03.2022 18:50

@Nina - naravno,ovo je ironican komentar

Kole

23.03.2022 20:17

@Kole - naravno,ironican komentar ..ne mogu da verujem da ovo radi,uzas ako je ovo tacno! Imala je skoro ranice na usnama od jakog leka za akne a sad ovo ..nadam se da nije tacno!

Vesna

23.03.2022 20:15

prelepa devojka zeli da lici na druge? jako tuzno ako je ovo istina

Dunja

23.03.2022 20:28

Nije vise ona lepa Luna! Totalno izmenjena osoba ...unakazila se! Unistila je svoju lepotu ..tuzno sta napravi od sebe ..pogledajte kako je slatka bila u prvoj polovini Zadruge2 ..gde je ta lepotica? Gde je lepa Luna,kad je nosila onaj lepi zeleni kompletic u Zadruzi2?

Dunja

23.03.2022 22:04

@Dunja - Prelepa je bila PRE! Unistila je Zadruga! Unistila!

neeeeeeee

23.03.2022 21:00

Uzas da povecava usne a ima ranice na usnama od jakog leka za akne! Da li neko moze reci Luni da se unistava? Zasto to radi sebi?