JA SAM SVOJE OVDE ODRADIO! Isplivao šokantan snimak, Dejan se planski razveo i dobio veći honorar?! (VIDEO)
Printscreen

Odnos Dejana i Dalile Dragojević drma petu sezonu "Zadruge", a sad i njen raskid sa Filipom Carem drži pažnju gledalaca.

Naravno u ovakvim situacijama, pojavljuju se razne "teorije zavere" budući da podršku ima i Dejan, ali i Dalila, te svako ko voli Dragojevića, govori loše o Dalili i obrnuto.

JA SAM SVOJE OVDE ODRADIO! Isplivao šokantan snimak, Dejan se planski razveo i dobio veći honorar?! (VIDEO)

Printscreen

 

Iako je Dalila ispala "crna" u situaciji sa Dejanom, ipak je osuđuju i za odnos sa Filipom, dok sa druge strane postoji ogromna podrška, te oni koji se slažu sa Dalilom, smatraju da je ona sve radila iz ljubavi.

Tako je sada isplivao video koji se širi po društvenim mrežama, a video je objavljen od strane nekoga, ko očigledno ne podržava Dejana, budući da je on u snimku govorio kako je patio za Dalilom, a predstavljeno je da je on to sve radio zarad pobede ili višeg plasmana, kao i navodnog većeg honorara:

- On je svoje odradio. Dao je ženu u ugovor, za bonus honorar, spavanje, alkohol i druge povlastice - između ostalog stoji u opisu ovog videa, postavljenog od strane očigledno Daliline podrke i glasača:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kofi i Lole (@kofica_kofi)

- Ja sam svoje ovde odradio! I propatio i isplakao, i raskrstio i uplovio u nešto novo, što meni odgovara i što mi prija - rekao je Dejan u snimku i primetićemo da zaista nije pominjao ugovore i honorare iako je u opisu stajalo da je Dejan sve uradio iz koristi.

DALILA HOĆE DA BUDE KAO ALEKS! Dragojevićka iskopirala Dejanovu devojku više puta, uvrede pljušte na sve strane!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorka

19.03.2022 19:19

Šta očekivati od nekoga koji proda vjeru za večeru