ŠOKANTNO! Broj plastičnih operacija Dragane Mitar je toliki da se ni ona sama ne seća koliko je puta korigovala svoj izgled!
Printscreen

U jednoj od emisija gostovala je Dragana Mitar, bivša zadrugarka. 

Tom prilikom, Dragana Mitar je progovorila o svojim plastičnim operacijama i šokirala sve u studiju kada je negirala operaciju grudi, o čemu je otvoreno pričala i tokom boravka u ''Zadruzi''.

- Grudi nisam dirala, zube sam radila, nos sam radila... To je to - navela je Dragana, ali po svemu sudeći zaboravila je da navede i da je korigovala usne.

ŠOKANTNO! Broj plastičnih operacija Dragane Mitar je toliki da se ni ona sama ne seća koliko je puta korigovala svoj izgled!

Pintscreen

 

- Ja sam grudi radila pre 4 godine, ja sam to uradila jer sam dojila, pa sam ih podizala, bilo je bolno, ali dobro je prošlo i zadovoljna sam svojom veličinom. Ne bi mi trebale veće, smetalo bi mi. Imam 400 kubika. Meni se nisu spustile, da kucnem u drvo. Ja sam ih podizala i stavljala, 3.300 su koštale, nisam dizala kredit, mene je tadašnji suprug častio. To je bio poklon za 8. mart 2016. godine. Ja sam dobila neki oblik suze - navela je Dragana u rijalitiju ''Zadruga'', čega se očigledno u datom momentu ova bivša zadrugarka nije setila, te je po svoj prilici pokušala da zataška korekciju grudi.

KOLABORACIJA KOJA JE SRUŠILA TRENDING! Edita Aradinović u "magli " sa Henijem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading