RASKRINKAO IH! Osman napravio pometnju na Instagramu fotografijom na kojoj je otkrio šta povezuje Aleks i Dalilu! (FOTO)
Printscreen

Osman Karić, maher za otkrivanje zadrugarskih tajni i začkoljica koje pokušavaju da sakriju, i ovoga puta je pokazao da njegovom oku ništa ne promiče.

Naime, Osman je pronašao jednu od 'sitnica' koje spajaju Dalilu Dragojević i sadašnju devojku njenog bivšeg muža, Aleksandru Nikolić. Na svom Instagram nalogu, okačio je fotografiju na stori, koja govori više od hiljadu reči!

RASKRINKAO IH! Osman napravio pometnju na Instagramu fotografijom na kojoj je otkrio šta povezuje Aleks i Dalilu! (FOTO)

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sve je isto, kao na dlanu čisto. Samo košulja plava i kopija prava. I kose se slažu, ko će ovoga leta u Dubaji sa Dejanom na plažu? - napisao je Karić.

Dalila i Aleks našle su se u gotovo istom stajlingu, što je šokiralo njegove pratioce i ljubitelje ovog rijaliti formata. Da li je Dalila iskopirala sadašnju Dejanovu devojku, ili je reč o slučajnosti, prosudite sami.

U NEVERICI! Viki dobila poklone zbog kojih je ostala bez daha, a samo jedno je imala da poruči Marku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mina

09.03.2022 10:56

od muya do svalera od maje do aleks i sve u krug doticna neyna gde bilje ali ma namayano yna da trayi pare poklone cokoladice sseks i ostalo