NISI TI ZA SEKTU NIJEDNU! Filipu Caru podrška na društvenim mrežama uputila snažnu poruku, a njegov najbolji drug Bruno stao iza svake reči!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official, instagram

Filip Car prethodnih par dana ima velike osicilacije u ponašanju, što je jako zabrinulo njegovu podršku na društvenim mrežama. Njima se nije svidelo što Filip dozvoljava da tuđa mišljenja utiču na njega, što se verovatno odnosilo i na Martinu Petrović. Ona je nakon povratka u Belu kuću cimerima iznela niz dezinformacija, zbog čega je i oštro kažnjena.

Filipov najbolji prijatelj Bruno Uremović podržao je snažnu poruku koju mu je uputila podrška i ostavio lajk ispod fotografije.

NISI TI ZA SEKTU NIJEDNU! Filipu Caru podrška na društvenim mrežama uputila snažnu poruku, a njegov najbolji drug Bruno stao iza svake reči!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prst na čelo i razmisli dobro da li jednom Filipu Caru trebaju saveznici za bilo šta? Nisi ti za sektu nijednu na ovom svetu, niti si ti, kako si ga ono beše zvao, dom starac(pab) Šta je bilo sa tom glavom, ne dozvoli sebi da se sutra pitaš šta ti je bilo šta trebalo od onoga što sam videla, trudim se da razumem da je zatvoren prostor učinio mnogo toga znam da ćeš se restartovati, ali bez saveznika najbolji si sam. Nisi ti tamo došao bilo koga da učiš bilo čemu, tamo si da zaradiš svoj novac i izguras još ovo do kraja 4 mjeseca, da znaš koliko su namazani svim bojama iako su mlađi od tebe i 10 g odina, jako loši i pokvareni ljudi, ne bi im se obratio u tri života. Shvati ćeš, pokazaće ti vreme sve jako brzo iako bi najradije ti ovo sad sve u facu rekla, da se već trgneš, izdigneš, počneš da se sprdaš i za*ebavaš, a sve zatvorene teme i završene priče ostaviš završene, jer je tako najbolje za sve. Uz tebe do kraja - napisala je stranica koja podržava Cara.

'NEĆU DA OFIRAM NEKE STVARI! Gruja otkrio zašto Mimu drži u šaci!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading