PORODICE ZADRUGARA MU PRETE! Okriveno šta se dešava voditelju Zadruge kada se kamere ugase, isplivali šok detalji u javnost!
Foto: Josida Masanori

Da nimalo nije lako biti voditelj najgledanijeg šou-programa u Srbiji, ovih dana svedoči slučaj Darka Tanasijevića, koji se bori sa pretnjama i uvredama na društvenim mrežama, a koje mu pišu članovi porodica aktuelnih učesnika.

Iako ga zadrugari obožavaju i otvaraju mu dušu u ispovednim intervjuima, čini se da članovi njihovih familija ne misle isto o popularnom voditelju. Izvor blizak Tanasijeviću kaže za Alo! da ovo nije prvi put da on dobija neprimerene poruke, ali da je sada sve uzelo maha.

PORODICE ZADRUGARA MU PRETE! Okriveno šta se dešava voditelju Zadruge kada se kamere ugase, isplivali šok detalji u javnost!

Foto: Estock

 

- Darko je već prijavljivao jedan slučaj službi za visokotehnološki kriminal i to je u rekordnom roku i rešeno. Sada je cela stvar otišla korak dalje - počinje izvor i dodaje:

- Intervjui koje Tanasijević radi u noći izbacivanja jako su gledani. Ispred njega tamo sede učesnici koji su najaktuelniji i najinteresantniji publici. On ih popularno rečeno rešeta pitanjima, a članovi njihovih porodica smatraju da se ne ponaša prema svima jednako, te da ima svoje favorite i da dok jedne štiti, druge bez pardona pita sve i svašta. Na to se odnosi najveći broj poruka koje ovih dana prima na Instagramu, a problem je što su jako nevaspitane, proste, preteće i prelaze granicu normalnog -završava izvor za Alo!.

Darko Tanasijević se do zaključenja ovog broja nije odazivao na naše pozive, a da je ovo tačno, potvrdio je na svom Instagram storiju, gde je napisao:

- Samo kada poludim jedan dan pa sve ove babe, dede, očeve, majke koji prete, vređaju i zlostavljaju, krenem da kačim ovde i da ih tagujem, pa da se svi zajedno zabavimo. Da vidite ko su i kakvi su. Nemoj posle da nisam rekao - glasila je objava voditelja.

SANJA STANKOVIĆ POKAZALA DEČKA! Bivša zadrugarka pohvalila se stanom, a potom i novim partnerom, sve joj cveta

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pedja

01.03.2022 08:35

Ljudi jel postoji neki kriterijum kakve osobe mogu biti na televiziji i jos voditelji najpopularnijeg sou programa. Stvarno je vreme za 3. Svetski rat. Pa i Tv Happy ima lepse voditelje... strasno

ja

01.03.2022 08:39

Vidi patika vi jos niste culi za to da svaka patika nije za svaki dan i da se patike za planinu ne nose u studio.