PREKRŠIO JE ZAKLETVU ZBOG NJE! Oglasila se Mensurova bivša devojka, pa otkrila zašto se on pomirio sa Milicom Veselinović!
Printscreen

 Mensur Ajdarpašić je, u jednoj emisiji  pričao o pomirenju sa Milicom Veselinović, a Tara Simov je smatrala da je njegovo izlaganje budalaština. Naime, ona je optužila Mensura da se pomirio sa Milicom samo jer sumnja da će Mina Vrbaški ući u "Zadrugu" uskoro, a želi da se pažnja vrti oko njega. Stupili smo u kontakt sa Minom, koja nam je otkrila šta misli o pomirenju i da li se ono dogodilo zbog njega.

PREKRŠIO JE ZAKLETVU ZBOG NJE! Oglasila se Mensurova bivša devojka, pa otkrila zašto se on pomirio sa Milicom Veselinović!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mislim da to pomirenje nema baš nikakve veze sa mnom! Ipak je prekršio zakletvu, tako da samo emocije mogu biti dovoljno dobar razlog za tako nešto! A i da je to stvarno slučaj, nema potrebe da to radi, jer ja se ne mešam u takve priče! Mensur tvrdi da je Miličino ponašanje zlatno, spram onoga što je doživeo sa mnom! Ako on to tako vidi i oseća, onda i treba da gura to što ga čini zadovoljnim! U svakom slučaju, želim da pronađe svoj mir i da mu naredni meseci proteknu sto lakše i brže! - izjavila je Mina.

KIPTI OD BESA! Viktorija ne može da dođe sebi nakon pomirenja Marka i Marijane, zadrugarka se sprema da im zagorča život!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading