PLAĆENA JE DA PRAVI CIRKUS! Javne ličnosti brutalno isprozivale Miljanu nakon nastupa u Zagrebu, samo ova pevačica je podržala!
Kristijana Ćaćić

Miljana Kulić rešila je da karijeru rijaliti igrača, zameni karijerom pevačice. Nedavno je nastupala u jednom klubu u Zagrebu, a diskoteka je bila dupke puna. Pošto se za njen nastup tražila i karte više, nastupala je dva dana zaredom u istom klubu. Mnoge javne ličnosti navodno su bile šokirane nastupom jedne od najplaćenijih rijaliti igrača. 

– Šokiran sam da je Miljana napunila klub, to govori da su nam vrednosti skroz sje*ane. Sve je izgubilo smisao. Zbog takvih klovnova i bolesnika mi nemamo nastupe. Mene nikad nisu zvali u Hrvastku da pevam, ko treba da nam predstavlja zemlju tamo? Miljana kojoj se svi smeju? Ona ljudi nije smešna nego žalosna. Ovo što se dešava je zaista kataklizma, je ne mogu da verujem. Pre bih otišao u lepu pi**u ma***inu nego na njen nastup. Mi kao snimamo neke pesme, trudimo se, bacamo lovu, posla sve manje a Miljana puni klubove po Zagrebu, pa to je sprdnja, za***ancija, nije mi dobro – rekao je Ivan Gavrilović, a sa njim se složio i Kristijan Golubović. 

PLAĆENA JE DA PRAVI CIRKUS! Javne ličnosti brutalno isprozivale Miljanu nakon nastupa u Zagrebu, samo ova pevačica je podržala!

Printscreen/KurirTelevizija

 

– Pa to je apsurd. Ona je plaćena da pravi cirkus. Unakaradili smo muzički svet, nju, niti je lepo gledati niti slušašti, ne možeš da uživaš. Kako ona nekog može da fascinira? Miljani je sve dozvoljeno jer je mentalno poremećena. Jednom nervnom bolesniku trebamo svi da tapšemo i da mu pomažemo. Budaletina pravi budala od sebe i to je u redu.

PLAĆENA JE DA PRAVI CIRKUS! Javne ličnosti brutalno isprozivale Miljanu nakon nastupa u Zagrebu, samo ova pevačica je podržala!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zorica Marković jedna je od retkih koja je Kulićevoj pružila podršku.

– Ko sve danas peva ona je i dobra, hvataju se za mikrofen i mnogo gori od nje. Danas je tehnika napredovala i sve može da se uradi sa glasom. Nemam ništa protiv toga, ona zabavlja narod i ja je podržavam – rekla je Zorica koja na estradi traje skoro punih 40 godina. Miljana je pre šest meseci najavila duet s Darkom Lazićem, ali od toga nema ništa. Međutim od pesme svakako nije odustala, te uskoro planira da izda svoj prvi singl. 

KOLIKO KOŠTA MAJIN IZGLED!? Bivša zadrugarka iskreno o plastičnim operacijama, Caru i novoj ljubavi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
psihijatar

13.02.2022 19:29

To što ima dijagnoze, ne daje joj za pavo da se ponaša bahato, nevaspitano, nerazumno ali nju mnogi iskorišćavaju, a ona je na niskom intelektualnom nivou i to ne primećuje, još se hvali da je nadprosčo inteligentna!žJadno je sve to, a Zorica Marković neka je vodi kod sebe u kafanu da peva, kada je bolja od mnogih sa estrade....