SANJA STANKOVIĆ POSTAJE VODITELJKA! Se*si zadrugarka će se oprobati i u ovoj ulozi, a evo koju će emisiju voditi!
Foto: Alo.rs

Na opšte iznanđenje svih gledalaca televizije RED, bivša zadrugarka Sanja Stanković postala je nova voditeljka emisije "Pitam za druga", te se u večerašnjem izdanju pojavila ramde uz rame sa Stefanom Kadnićem Kendijem.

Kako je ovo njen prvi voditeljski posao, Sanji se na samom početku desio mali peh, kada je u studio ušetala sa bubicom u rukama. Naime, dok je hodala ka svom mestu ispred kamere, bubica je ispala, te je Stankovićeve morala rukama da odmota kabl i istu sve vreme drži u rukama.

SANJA STANKOVIĆ POSTAJE VODITELJKA! Se*si zadrugarka će se oprobati i u ovoj ulozi, a evo koju će emisiju voditi!

TV Pink/Printscreen

 

- Opaaa! Prvi radni dan i već se nešto dešava! Dobro veče, dragi narode, neki ste sada skuvali kafu, neki ste se sada ušuškali, ja sam Sanja Stanković, vi gledate "Pitam za druga". Dobrodošli u novo izdanje emisije, ja sam, evo, doživela mali peh, nadam se da će mi moj kolega malo pomoći - smeje se Stankovićeva.

Ipak, to nije zaustavilo novopečenu voditeljku da ostane na visini zadataka, te je Sanja kao pravi profesionalac otvorila večerašnju emisiju "Pitam za druga" i samouvereno uplovila u nove vode.

MIKI ŠOKIRAO IZJAVOM! Poverio se Dalili šta želi da uradi kad bude van rijalitija

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dobi

09.02.2022 23:25

Pa jel više moguće da pored obrazovanih mladih ljudi,Mitrovići zapošljavaju kojekakve spodobe od sponzoruša?!Sram vas bilo!!!

Lana

10.02.2022 05:31

pa ta ima govornu manu?! izgubljen je svaki kriterijum ko moze biti voditelj...to sto je neobrazovana je normalno za TV pink! o drugim stvarima necu da pricam! KATASTROFA!

jasna

10.02.2022 08:25

i ova nepismena da vodi emisiju ne yeyaj te