MATEJ MI JE PISAO! Bivša zadrugarka obelodanila da je bila u kontaktu sa nestalim Splićaninom, a evo i kada!
Kristijana Ćaćić

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga"Olja Ajnfalt Mihovilović, poznatija kao Olja Vampirica, bila je u prijateljskim odnosima s nestalim Splićaninom, Matejem Perišem, za kojim policija traga već skoro punih mesec dana.

Podsetimo Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, a njegovi prijatelji su nestanak prijavili 31. decembra u 18 sati i od tada se za njim traga. Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu "Gotik" u Beton hali, odakle je izašao oko 1:43, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi. Kamere su snimile i kako neko pliva u reci, a tu je poslednji put i uhvaćen signal Periševog mobilnog.

MATEJ MI JE PISAO! Bivša zadrugarka obelodanila da je bila u kontaktu sa nestalim Splićaninom, a evo i kada!

Alo

 

Olja Vampirica otkriva da se pre nekoliko godina putem društvenih mreža upoznala s nestalim mladićem, te da su se godinama čuli i dopisivali.

- Mateju su se dopali performansi koje sam izvodila, pa mi je pisao na društvenim mrežama. Počeli smo da se dopisujemo, a jednom prilikom smo se našli u istom društvu i upoznali. Uprkos razlici u godinama, Matej mi je delovao kao izuzetno kulturan i odgovoran mladić - priča Vampirica.

- Govorio mi je o svojoj porodici, kako živi s mamom, o tome kako izuzetno poštuje oca. Završio je ekonomiju, a imao je i velika interesovanja za hemiju - navodi bivša zadrugarka.

- Celog leta je vozio turiste brodićem, nikada se nije desilo da zakasni na posao, pa sam stekla utisak da je jako odgovoran. Otkako je nestao, bukvalno sam u potpunom šoku. Ne mislim da je u pitanju bilo kakva teorija zavere, niti da mu je neko naudio, ali ne mogu ni da poverujem da je skočio u vodu. Da onako izgubi kontrolu, moguće mi je samo ako je konzumirao neku supstancu - kaže Olja.

MATEJ MI JE PISAO! Bivša zadrugarka obelodanila da je bila u kontaktu sa nestalim Splićaninom, a evo i kada!

Kristijana Ćaćić

 

- Njegovi prijatelji su dobri momci, nisu problematični. Pa šta ako su došli u Beograd da se provedu, svima iz Splita je srpska prestonica sinonim dobre zabave - zaključuje Vampirica.

DALILA I CAR NAPUSTILI ZADRUGU?! Ona grca u suzama, a zadrugar izjavio neočekivano, ceo studio u šoku i neverici

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slaven

28.01.2022 19:21

Da li.mora porodica da se povredjuje sa glupim tekstovima koji nicemu ne sluze i ne pomazu.