BEZ DLAKE NA JEZIKU! Oglasila se Mina Vrbaški nakon novih uvreda koje je dobila od Milice: Očekuje mene, ona mu služi kao štit!
Printscreen

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić nikako da nađu mirnu luku. Ovih dana imaju sve više i više ljubomornih ispada i scena, iako više nisu u vezi. Tokom rasprave koja se dogodila jutros, ponovo su pomenuli Minu Vrbaški, a Ajdarpašić je rekao da se Milica najviše plaši mogućeg Mininog ulaska u "Zadrugu 5", zbog toga što ju je više puta vređala i nazivala k*rvom.

Mina se oglasila i prokomentarisala ovu situaciju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nekada se pitam kada vidim šta on trpi, da li je moguće da od drveta ne vidi šumu? A onda shvatim da on jako dobro rezonuje i to izbije iz njega vrlo retko i obavezno je okidač pominjanje mene! On je njoj tako lepo nabrojao sve njene mane i sve je on zapamtio i primetio! I sve mi se više čini da on sve to podnosi jer očekuje mene, a ona da mu služi kao štit! A nije svestan da za to nema potrebe, jer volela bih kada bi Mensur nekako uspeo da neke stvari sagleda iz pravog ugla! Prestane da bespotrebno na grbači nosi rijaliti učesnike kojih inače nema nigde! - istakla je Mina.

TARA VAN SEBE! Plače nekontrolisano, ne može da izdrži pritisak, a evo kome se ispovedala u pušionici!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading