JA MU NISAM PRETNJA! Nakon što se Ša uselio u Belu kuću, Čorba se oglasio, pa prokomentarisao njegove svađe sa Tarom!
Foto: Youtube/Printscreen

Milan Janković Čorba ušao je kao "paketić" za Novu godinu, a nedavno je i napustio Zadrugu. Tara Simov se slomila nakon njegovog izlaska, jer je sa njim najviše provodila vremena i nekako joj je prirastao još više za srce. Nenad Aleksić Ša uselio se prošle subote u Belu kuću i svojim ulaskom poremetio je Tarin emotivni status.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ovom prilikom, za pomenuti portal, oglasio se Čorba. On se osvrnuo na reperov ulazak, njegove sukobe sa Tarom, pa je otkrio šta misli o mogućem pomirenju Simove i Aleksića. Kada je reč o njegovom ulasku, Čorba je imao da kaže:

- Što se tiče njegovog ulaska, mislim da je lepo što je ušao da već jednom reši sa Tarom koje će granule da jede April...Šalim se - rekao je Čorba.

Printscreen

 

Što se tiče njihovih burnih svađa od samog Nenadovog ulaska, Čorba je imao da doda:

- Pa vidim da me Ša stalno pominje, a ne znam zašto. Verovatno zato što me Tara voli, ali ja mu nisam pretnja, jer ja Taru gledam kao malu izgubljenu devojčicu, a on treba da je isto tako gleda.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kada je reč o mogućem pomirenju Tare i Ša, s obzirom da su se i poljubili, ali reper negira vezu, Čorba je imao da doda:

- Voli on Taru i zato je ušao i pomiriće se sa njom ako bude bio dobar. Želim im sve najbolje i da napokon uspe njihova ljubav - zaključio je Čorba za pomenuti portal.

TAKI OTKRIO NOVE ŠOKANTNE DETALJE IZ BEČA: Car orgijao sa četiri devojke, dok je Maja bila u apartmanu pored, a evo kako ga je ćerka nasamarila!

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (1)

Loading
Ђура

24.01.2022 05:52

Шта ће му тамне наочаре , он и онако не види даље од носа .