OTKRIVENO KO JE NOVI DEČKO DRAGANE MITAR! Sa 16 počinio dva monstruozna ubistva, demolirao beogradski lokal, a tu nije kraj njegovim užasima!
Printscreen

Dragana Mitar, bivša rijaliti učesnica i modelsica, smuvala je kriminalca Marka Guzijana koji je pre nekoliko dana izašao iz pritvora.

Mitrova je bez blama objavila nekoliko fotografija na društvene mreže sa opasnim momkom, a potom i video kako se ljube i sedi mu u krilu. Mnogi nisu ni pretpostavili o kome se radi, a beogradski mediji su došli do informacija o Draganinom novom momku.

Printscreen

 

Naime, Marko Guzijan, zvani Mali Cuner, mladi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina.

Posle incidenta na nastupu srpske pevačice kada se zakucao u poznati beogradski lokal, Mali Cuner je pobegao a njegov "audi" pronaden je na Karaburmi. Za njim je tada raspisana potraga, a njegova kuma, koja je zatečena u automobilu bila je privedena na trežnjenje.

Printscreen

 

Guzijan je tada sklopio s Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je osuđen na 6 meseci kućnog zatvora bez nanogice.

Marko Guzijan zvani Mali Cuner javnosti je postao poznat još kada je 2007. godine kao maloletnik, sa svega 16 godina u pečenjari u Zemunu ubio dva čoveka. Za taj zločin osuđen je na osam godina maloletničkog zatvora. Od tada se pričalo da uvek nosi pancir strahujući od krvne osvete.

Takođe, Mali Cuner je 2017. uhapšen zajedno sa Vojislavom Mitkovićem zbog sumnje da su oteli, mučili i brutalno pretukli mladića iz Zemuna.

ZADRUGARKA PALA U NESVEST! Viki se srušila u spavaćoj sobi, nisu mogli da joj izvade jezik, ukočila joj se vilica! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Minela

22.01.2022 17:22

Da nosi PANCIR ne bi mu se videle ove SISE OD SALA