OVO JE BIVŠA DEVOJKA VLADIMIRA TOMOVIĆA! Poznata voditeljka je odlepila za kršnim Crnogorcem, a evo i kako su se upoznali!
Foto: Printscreen/instagram

Na spisku poznatih devojaka sa kojima je bio bivši učesnik "Zadruge" Vladimir Tomović, nalazi se i jedna poznata voditeljka.

U pitanju je šarmanta Anđela Lakićević.

Naime, varnice između njih dvoje sevnule su dok je Tomović bio takmičar Hepijevog šou-programa. Ljubav je buknula po završetku rijalitija, kada su njih dvoje nastavili da se viđaju, a njihova romansa je potrajala skoro pola godine.

OVO JE BIVŠA DEVOJKA VLADIMIRA TOMOVIĆA! Poznata voditeljka je odlepila za kršnim Crnogorcem, a evo i kako su se upoznali!

alo.rs/Happy

 

- Anđela i Vlada su se zvanično smuvali pred doček 2017. godine, kada je ona došla u Bar kod njega u posetu. Tamo je ostala nekoliko dana, imam dosta njihovih zajedničkih fotografija koje su nastale u noćnom provodu, na plaži i u Vladimirovoj kući. Viđali su se skoro do polovine prošle godine, a onda je razdvojenost učinila svoje. Ostali su u korektnim odnosima, ali se više nisu sretali. u vreme njihove veze Vladimir je raskinuo sa devojkom Bojanom Bojanić, s kojom se pred kraj 2017. godine pomirio - rekao je izvor pre više od tri godine za jedan od portala.

EMOTIVNO I ISKRENO! Vesna Radusinović objavila emotivnu fotografiju i sve raznežila, ovako su ona i Milomir Marić izgledali u mladosti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lana

14.01.2022 01:28

ova je svakom do sada bivsa,tako ce izgleda i ostati!