MENJA ŽIVOT IZ KORENA! Milica Kemez želi da završi fakultet, postane majka, a evo šta još ima u planu!
intagram

Milica Kemez, bivša rijaliti učesnica, u novogodišnjem intervjuu progovorila je o životnim odlukama i planovima za 2022. godinu.

Ona je otkrila da će promeniti život iz korena.

Printscreen

 

Šta je ono čega ćeš da se sećaš sa ponosom kada je u pitanju 2021. godina?

- Osvojila sam drugo mesto u Zadruzi, povratila sam ljubav i podršku naroda posle Zadruge 3. Položila sam za auto, kupila sam auto, dobila sam svoju emisiju, stvarno su to neke velike stvari. Neke sam situacije ostavila za narednu, ova godina jeste bila jako teška, mnogo suza, padova, loših ljudi i energije, ali je na kraju sve izašlo na dobro. Shvatila sam to kao neki poziv da treba sve da oprostim, da poželim svima dobro ne bi li mi se dobro i vratilo. Ovo je bila teška godina za mene, ali svakako i jedna od najlepših u životu.

intagram

 

Definitivno teško pitanje nakon svega što si navela da ti se lepo izdešavalo, šta sebi možeš sebi da poželiš u narednoj?

- Želim da postanem još bolji čovek, želim da više volim i poštujem sebe, kako bih bolje mogla to da prenesem na druge jer koliko god da volim uvek sam nekako hladna. Planiram da završim knjigu, da poradim na edukaciji za voditelja, možda i fakultet da završim, da se smejem, da uživam... Napunila sam 27 godina i moram da budem najbolja verzija sebe.

Koju si želju zamislila tačno u ponoć?

- Da se ostvarim kao majka, sa nekim koga volim i ko mene voli.

NJIMA NE TREBA JORGAN Deniz oralno zadovoljila Mihića u kupatilu, a onda je usledila akcija kao u po*no filmu i to bez zaštite! (VIDEO)

 

Komentari (1)

Loading
Kiki

02.01.2022 15:46

Sjajno škola,bices generacija Miljane kulic