VENČANJE I BEBA U RIJALITIJU! Ovo je tajni plan Dalile i Dejana Dragojevića!
Instagram

Dejan i Dalila Dragojević ostavljaju najturbulentniju godinu iza sebe. Javnost je imala priliku da gleda Dalilinu prevaru sa Filipom Carem u rijalitiju „Zadruga“, ali joj je ovaj “mali” izlet muž oprostio.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dejan i Dalila su obnovili ljubav, a prevara je pokrenula neke zaboravljene teme među njima. Kako nisu uspeli prethodnih godina da se ostvare u ulozi roditelja, oni sada planiraju da u 2022. godini dokažu koliko se vole i naprave bebu – priča dobro obavešten izvor za pomenuti portal i dodaje:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Postoji mogućnost da se i ponovo venčanju, s obzirom na to da su u rijalitiju potpisali papire za razvod. Dejan i Dalila su oduvek bili nepredvidi, te me ne čudi da će samo venčanje organizovati i pred kamerama u rijalitiju Zadruga - dodao je obavešteni izvor za domaće medije! 

MIKI SE GUŠIO U SUZAMA! Pčelar iz Kupinova otkrio porodičnu tajnu, ovo sebi nikad neće moći da oprosti!

Komentari (6)

Loading
mm

31.12.2021 14:24

dno dna yasrali ste yadrugunsa smradovima sretna nova godina postenim yadrgrima

Spas

31.12.2021 16:04

Momku treba drzava da pomogne njime komanduju razno razne magije Koje su zabranjene.

pera rogonja

31.12.2021 18:01

Tolko godine u braku a nemaju decu.Plan je da Dalila ostane trudna sa nekim(Car) u zadruzi jer dragojevici su neplodni.Pa se sada kao pimirili pa jos i vencanje.Prevara kod mene ne uspeva.

Lana

01.01.2022 06:48

@pera rogonja - pre ce vojnik da rodi nego ova opajdara koja je imala abortuse sa ringispil majstorom Esom....o tome je pricala u Parovima!

KoBra

02.01.2022 13:04

Ma mogu se oni vencati jos sto puta ali ko jednom prevari,prevarice opet