OGLASILA SE SANJA: Dosta je laži i manipulacija!
Foto: Youtube/Printscreen

Buru u medijima izazvalo je priznanje Jovane Tomić Matore da je flertovala sa Lunom Đogani, dok su i jedna i druga bile u vezama. Njena tadašnja partnerka, Sanja Stanković, zamerala joj je prisno druženje sa Lunom, ali je zadrugarka ipak negirala činjenicu da su Luna i ona bilo šta radile i imale nešto više. Juče je u razgovoru sa Stefanom Karićem, Matora priznala da je tu ipak bilo flertovanja i da to nije mogla da sakrije od kamera.

OGLASILA SE SANJA: Dosta je laži i manipulacija!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovim povodom, kontaktirana je bivšu zadrugarku, Sanju Stanković, kako bi prkomentarisala priznanje svoje bivše partnerke, što je ona rado i učinila uz reči:

- Iznenađena sam, jer je napokon izgovorila istinu. Dovoljno dugo je manipulisala ljudima, ubeđivala ih u izmišljene priče o mojim odnosima, mom životu. Drago mi je da će ljudi napokon videti ko je ona zapravo i da je svaki napad na mene u stvari bio sa namerom da prikrije sopstvene postupke. Pravda je spora ali dostižna, a njen sunovrat tek počinje, dosta je više bilo maski i manipulacija - zaključila je Sanja za navedeni portal.

BEZ OKLEVANJA! Maja prenela Dejanu da Dalila i Filip razmenjuju poglede, on izgoreo i za sve optužio nju!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lela

29.12.2021 22:30

Matora je agresivna,napada devojke, namece svoje opredeljenje,to je mobigNekulturna,ruzna.