OTKRIVENA ISTINA DVE NEDELJE NAKON ŠTO JE DISKVALIFIKOVANA Ovo je pravi razlog zašto je Miljana nasrnula na Zolu!
Printscreen

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" nakon što je bivšem dečku Zoli razlupala glavu štiklom dok je spavao. Mnogi su odusili Miljanu ali niko nije znao šta ju je isprovociralo da se usudi na takav potez.

Miljana je ludo volela Zolu i to se moglo videti iz njenog ponašanja, ali očigledno da je konačno shvatila da joj on nije potreban. Posle svega kroz šta je prošla u toj burnoj vezi, Kulićeva tvrdi da nema šanse da se pomiri sa njim.

OTKRIVENA ISTINA DVE NEDELJE NAKON ŠTO JE DISKVALIFIKOVANA Ovo je pravi razlog zašto je Miljana nasrnula na Zolu!

Printscreen

 

- Nikad se ne bih pomirila sa Zolom. Ne patim za njim, gadi mi se! Sada ne mogu da pronađem nijedan razlog zbog kog sam ga volela. Sramota me je što sam bila sa njim. Žao mi je što sam tri godine uzalud bacila i što nisam bila pametnija da sačuvam novac koji sam krvavo zaradila, umesto da vraćam dugove jednom gmazu! Bila sam naivna, volela sam i sada treba da ispaštam - rekla je ona, a onda otkrila i detalje napada, tačnije šta je prethodilo njenom krvavom napadu.

- Zola mi je tada pokrio 'bubicu' i rekao: "J... ti majku u usta". I još neke gadosti i budalaštine... Nisam mogla da izdržim da mi tako govori neko koga sam volela i eto, 'ponela' sam se kao neurotični slučaj - rekla Kulićeva.

ŠUTNUO SI ME! Viki na kolenima preklinjala Marka da joj oprosti, a on otkrio šta ga ubija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milijana

23.12.2021 12:40

Laze ko i uvek ko veruje u njene bljuvotine