RIALDA SPREMNA DA SE OBRAČUNA SA KARIĆEM! Pevačica podnosi tužbu zbog Stefanovih optužbi, odlučila da mu uzme honorar!
Foto: promo

Jedna od glavnih misterija "Zadruge 4" bila je zadrugarka sa kojom je Filip Car spavao pre početka četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Bilo je priče o tome da su to Milica Kemez ili Jovana Ljubisavljević, poznatija kao Misica, sve dok bivša zadrugarka Jelena Batos nije na svom storiju objavila da je to zapravo bila Maja Marinković. Kako je Jelena izjavila, Maja je prevarila Janjuša sa Carem još pre 4. sezone, gde su se navodno upoznali i zbližili.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kada se sinoć u emisiji "Pitanja novinara" povela ova tema, ponovo je izražena sumnja da je Car spavao sa misicom, a Stefan Karić je ustao i rekao da je ta devojka zapravo Rialda Karahasanović. Ona se danas oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram. Prvo je podelila Jelenin stori i dopisala sledeće:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Neki dan je moja draga Jelena Batos napisala ovo na svom profilu, pa ću ja da ostavim ovde ovako, neka stoji. Možda zatreba. Pametnom dosta, mada bojim se koliko ima tih "pametnih" - napisala je pevačica.

Rialda tu nije stala, već je objavila još dva storija.

- Devojka čije ime počinje sa M je inače Rialda - napisala je ironično ona.

Na samom kraju, najavila je tužbu protiv Stefana.

Printscreen

 

- Šalu na stranu, Rumeni će svakako biti tužen. Samim tim, neka onda kaže koji su to moji "dobri" prijatelji rekli, pa da podele sudske troškove. Da ne zaboravim, zajedno sa svakim ovim profilima koji to šire, jer Odeljenje za Visokotehnološki kriminal je svakako pooštrilo svaku istragu - poručila je pevačica.

NOVA ZADRUGARKA KRIJE BURNU PROŠLOST! Ana je u rijaliti ušla kao smerna devojka, a onda je isplivalo ovo!

Komentari (0)

Loading