OTKRILA SVE TAJNE ZADRUGARA! Šok intervju Ivane Šopić, nakon ovoga ništa više neće biti isto, konačno je progovorila o svemu!
Foto: Printscreen/instagram

Ivana Šopić bila je učesnik treće sezone "Zadruge", dok je sada, u petoj, dobila priliku da vodi ovaj program i, kako kažu gledaoci, super se snašla.

Naime, ona je u velikom intervju za Svet otkrila sve o zadrugarima, svojim bivšim momcima, ali i planovima.

Da li si očekivala posao na Pinku posle riijalitija?

Nisam mogla ni da pretpostavim da će se ovo desiti. Toliko je učesnika prošlo kroz rijalii, a samo nas nekoliko je dobilo priliku za posao. Ipak, biću neskromna, znala sam da sam za velike stvari i da mogu mnogo toga da iznesem i ponesem. Kad me nešto interesuje, dajem sto posto sebe.

OTKRILA SVE TAJNE ZADRUGARA! Šok intervju Ivane Šopić, nakon ovoga ništa više neće biti isto, konačno je progovorila o svemu!

Printscreen

 

U trećoj sezoni si bila u vezi sa Janjušem i Stefanom Karićem. Kakav je osećaj kada ulaziš u rijaliti i vodiš program?

Bilo mi je čudno prvu emisiju. Prvo, jer sam tamo živela deset meseci, ali ovo je drugačiji ugao gledanja. Samo želim profi i objektivno da uradim posao i mislim da to savršeno radim. Mislim da uopšte nisam pristrasna. Prema njima se ponašam kao i prema ostalim učesnicima. Nema tu više nikakvih emocija.

Jeste li bili u kontaktu posle treće sezone?

Nismo imali kontakt. Nema zle krvi među nama. Posle rijalitija svako je krenuo na svoju stranu.

Ali sa trećim bivšim Filipom Đukićem si i dalje u kontaktu. 

Tako je, bio mi je i na otvaranju lokala. Po tome vidiš da sam dobra bivša devojka. Jer da je drugačije, ne bi došao. Ne viđamo se privatno, zvala sam ga kao kolegu na otvoranje lokala. Zaboravili smo da smo bili zajedno. Nabacivao mi je svoje drugare, imao je ulogu provodadžije.

OTKRILA SVE TAJNE ZADRUGARA! Šok intervju Ivane Šopić, nakon ovoga ništa više neće biti isto, konačno je progovorila o svemu!

Foto: Printscreen/instagram

 

Da li misliš da će Karićeva veza sa Jovanom misicom da opstane?

Ovo im je neka vrsta testa. Ljubav, ako je prava, može da ostane i opstane i u slučaju kada su dvoje razdvojeni. Ja im želim sreću.

Kako ti se čini Janjušev odnos sa Majom? 

Janjuš i daje voli Maju kao i ona njega. Ja sam prisustvovala momentima gde ona ne može da ga gleda u oči duže od dve sekunde, vide se velike emocije. Oni nisu ravnodušni jedno prema drugom. Njihova ljubav se nastavlja, kod njih se to unutra oseća. Videla sam više puta kako se gledaju, što kamera u nekim situacijama ne može da zabeleži.

Kako ti se čini Maja? Zašto je sa Filipom ako voli Janjuša?

Maja uživa u tituli alfa ženke. Ona je bila svesna da će samim preotimanjem svog momka Filipa od Dalile biti najdominantnija u kući. Maji je veza sa Carem ego punjač. Vidim ja tu zaljubljenost i veliku strast, ali to ne može da se poredi sa Janjušem i emocijom koja postoji kod njih.

OTKRILA SVE TAJNE ZADRUGARA! Šok intervju Ivane Šopić, nakon ovoga ništa više neće biti isto, konačno je progovorila o svemu!

Printscreen

 

A da li kod tebe još ima emocija prema Janjušu?

Ravna linija. Između nas nema netrpeljivosti, sa njim mogu da se našalim u rijalitiju, imamo normalan odnos kao da se nikad ništa nije desilo.

Kako ti se Dalila čini?

Ona je trenutno najveći gubitnik, što ne znači da će takva izaći kad se sve završi. Ona je sve uložila u taj rijaliti, stavila na kocku takoreći. Ali nije se predala, jaka je žena, staće na noge. Postoje kvarniji ljudi od nje. Kvarnoću mogu intuicijom da prepoznam, i retko kad grešim. U Dalilinim agresivnim verbalnim sukobima ima manje mržnje nego kod nekih koji se lažno smeškaju, ali na koga mislim, to ne mogu da otkrijem svakako.

Jel Dejan voli Dalliu i dalje?

On je baš voli onako kako bi ja volela da mene neki muškarac voli. Neko to zove patologijom. On je voli kao čoveka. Dalila je nasrtala na njega, on je za sve njene postupke u nekom momentu imao razumevanje, opravdanje, bilo mu je žao nje u nekim situacijama. Njegova ljubav je prava. Teško da će je preboleti. Ako bi Dalila htela, oni bi se pomirli.

Kako gledaš na vezu Cara i Dalile? 

Ni tu nije stavljena tačka. To je interesantna tema. Moje prognoze su bile promašaj i ništa nisam ubola, ja sam bila ubeđena da se oni neće smuvati, već da će sve biti na bazi bezazlenog flerta. Volim kad omanem jer vidim da nisam najpametnija na svetu.

FILIP NAPUSTIO ZADRUGU! Car nakon vređanja produkcije momentalno izašao, isplivali detalji razgovora van rijalitija, otkriveno i ko je sa njim!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading