CAR PONIZIO DALILU! Filip tvrdi da mu je ona bila samo izazov, Dragojevićka ostala šokirana, nije mogla da dođe k sebi nakon ovih reči!
Printscreen

U emisiji  "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić je postavio pitanje Dalili Dragojević i FIlipu Caru.

- Care, i ti si pričao da si ušao ozbiljno u vezu? - pitao je Ognjen.

Evo, neka bude da je ona ušla ozbiljno, a ja neozbiljno. Uvek se u životu neki ljudi mogu služiti nečim. Dalila isprobava i na šalu i na zezanje i kad ne uspeva, kreće na moj odnos, pa kad ne uspeva, krene na moje roditelje, Maju - pričao je nervozni Car.

Printscreen

 

Meni je žao što moram biti na ovom niovu večeras - zamerila je Dalila.

Ova žena treba da bude realna, da kaže da se zaljubila, da sam ja ispao prema njoj takav kakav jesam, ja bih rekao izvini i pognuo glavu gore - dodao je Filip.

On je pričao kakvi su mu odnosi. Njemu je problem što nema ljubomorne scene od mene, pa sad pokušava da prebaci na mene - istakla je Dalila.

Printscreen

 

Da li je tebi Dalila zapravo bila najveći izazov jer je udata žena? Da li ti je to bio izazov, pa kad se desilo prešao si na Maju? - pitao je Ognjen.

Svakako je bila izazov i nešto što me je radilo na takav način. Ali mi se svidela i kao osoba. Došla je fizički zbilja lepa, mlada devojka, inteligentna, ali pre svega bezobrazna i kvarna. Sada se tek moje sumnje ispostavljaju. Ona je za mene pre svega loš čovek. Možda će nekome biti najbolja, ali za mene je katastrofalna. Sad manipulacijama vodi na svoj mlin - optužio je Filip Dalilu.

Ja ne verujem šta slušam. On priča sad kao da je on ostavljen i izmanipulisan. Pomiri se sa tim da nisi - poručila je Dragojevićka.

NIJE MOGLA DA SAKRIJE EMOCIJE Dalila zbog Cara u suzama napustila emisiju Ognjena Amidžića!

 

Komentari (1)

Loading