MAJA POKUŠALA DA UBIJE CARA! Marinkovićeva mu stavila nož pod vrat i zapretila: Zaklaću te skote!
Printscreen

Maja Marinković je uhvatila Filipa Cara s drugom devojkom u krevetu i navodno je nasrnula na njega nožem.

- Njihove tuče u "Zadruzi" su ništa u odnosu na ono što se dešavalo napolju! Tokom jedne svađe Maja je unakazila Filipa! Grebala ga je, ujedala, štipala, šutirala... Bila je toliko besna da je u napadu histerije zgrabila nož i stavila mu pod grlo, urlajući: "Zaklaću te, skote!" Car se prepao i skočio kroz prozor kako bi spasao živu glavu - priča dobro obavešten izvor.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Prema njegovim rečima, skandalozna svađa i tuča počela je navodno tako što je Marinkovićeva uhvatila Cara u prevari! U tom periodu su zajedno boravili u jednom etno-selu nadomak Beograda, gde se i odigrala nemila scena.

- Filip je čuo Maju dok se raspitivala šta radi njen bivši dečko Janjuš. Zbog toga je pobesneo i zapretio joj da će joj se osvetiti tako što će privesti drugu devojku. Urlao je: "Je*aću je u sobi pored, pa se ti raspituj za Janjuša!" Maja ga je izbacila iz sobe, ali nije verovala da će to zaista da uradi. Tokom noći ju je probudio njegov glas iz hodnika, pa se brzo obukla i upala u sobu pored. Zatekla ga je kako ima seks s nepoznatom devojkom, pa joj je pao mrak na oči - priča sagovornik.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

On dodaje da je starleta tada doživela nervni slom - plakala je, vrištala i tukla dečka, a zatim mu navodno pretila i nožem! Car je pobegao kroz prozor, ali je narednog jutra podvio rep i molio Marinkovićevu da se pomire:

- Rekao joj je da je preterao i da nije trebalo da joj se sveti na taj način. Ponavljao joj je da je voli i zamolio je da mu da drugu šansu, što je ona i učinila.

SAME SU KRIVE ŠTO SU OD NJEGA NAPRAVILE FRAJERA! Dragana Mitar osula rafalnu paljbu po Dalili i Caru, a nije poštedela ni drugaricu Maju!

Komentari (0)

Loading