STIŽE PRINOVA? Anja i Cvele progovorili o roditeljstvu, pa priznali: Vežbamo za bebu! (FOTO)
Printscreen

Anja Todorović i njen dečko Jovan Cvijetić Cvele, prošli su kroz burnu vezu, ali su uspeli i nakon rijalitija da ostanu skupa, te su sada progovorili i o mogućem roditeljstvu.

Kako su pričali tokom učešća, Anjini roditelji nisu podržavali njenu vezu sa Jovanom, ali to je nije sprečilo da bude sa njim, te su oni nakon učešća nastavili snažno da grade i jačaju vezu. Ovaj rijaliti par je čak dobio i pojačanje, kada su doneli važnu odluku da udome kuče, a kako su naveli to im je i priprema za prinovu:

STIŽE PRINOVA? Anja i Cvele progovorili o roditeljstvu, pa priznali: Vežbamo za bebu! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mi smo udomili dva kučeta. Sa kučetom vežbamo za bebu (smeh). Nadamo se da će doći i do toga, trenutno radimo na karijeri, ali uskoro se nadamo i da ćemo se ostvariti u toj ulozi, ali naravno sve u svoje vreme, prosto ne žurimo, kada su te stvari u pitanju. Anja uskoro izbacuje pesmu i to je glavni fokus. Potrebno je da stanemo na na noge, a onda ćemo lako - bili su iskreni Anja i Cvele. 

NIKAD POTRESNIJA SCENA Nakon pitanja koje je Dejan postavio Dalili, ona se slomila, nije mogla da zaustavi suze, jecaji odzvanjali izolacijom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading